10 stvari koje ne trebate raditi na FB ako ste u vezi

fSada kada ste u sretnoj vezi i imate zdrav odnos, postoje neka Facebook pravila koja treba pratiti kako vaš odnos takav i ostao. Otkrivamo 10 stvari koje nikada ne smijete raditi na Facebooku ako ste u vezi.

Skrivate stvari od partnera

Ako ne želite da vaš partner vidi s kime razgovarate online, to nije dobar znak. Facebook ne bi trebao biti tajni bijeg od vaše veze.

Sprijateljite se s određenom osobom suprotnog spola, zbog koje je vašem partneru neugodno

Ako vaš partner ne podržava to što 'lajkate' fotografije svog bivšeg ili se 'zaigrate' u razgovoru na Facebooku sa zgodnim kolegom s posla, trebate poštovati njegove želje. Ne radite ono što će ga činiti nesigurnim i ugrožavati ga. Ako već niste 'prijatelj' s bivšim na Fejsu, nemojte ga ni dodavati. Posebno u dugim vezama, trebali biste vjerovati jedno drugom i poštovati se dovoljno da možete staviti veto na online frendove zbog kojih se ne osjećate ugodno.

Uklonite fotografije svojih bivših

Čak i ako vi sami ne budete obraćali pozornost na fotografije svog bivšeg partnera možda će to učiniti netko od vaših prijatelja. Poštujte svoju novu vezu i obrišite stare uspomene s Facebooka.

Mijenjate status bez dogovora s partnerom

Status na Facebooku (jeste li slobodni ili u vezi) ne mijenjajte bez prethodnog razgovora s partnerom. Ne zloupotrebljavajte 'status' i pričekajte da odnos bude dovoljno ozbiljan da većina vaših prijatelja već zna da ste u vezi s nekim doista posebnim.

Skrivate vezu

Ako na vašem Facebook profilu nema nikakvih dokaza da ste u vezi, poput zajedničkih fotografija ili statusa, a vaš partner to želi, dokažite mu da ste ponosni što ste s njim u vezi. Na taj način ćete i 'prijateljima' koji koketiraju s vama na društvenoj mreži dati do znanja da to nije prikladno.

Dodajete njegove prijatelje i članove obitelji kao 'prijatelje', a još ih niste ni upoznali

To je doista jezivo.

Javno se žalite na partnera

Ako ste u stvarnoj vezi onda i razgovarajte te vodite 'bitke' na taj način. Rješavajte konflikte oči u oči, a ne preko društvene mreže. Ne koristite Facebook za takve stvari, nemojte biti pasivno-agresivni niti ponižavati partnera na taj način. Nikad.

Izljevi ljubavi

Zaljubljeni ste. To je super. Ali statuse poput 'imam najboljeg dečka na svijetu' držite pod kontrolom. Ne koristite Facebook za takvo hvalisanje kojim ćete, između ostalog, udaljiti druge osobe.

Ne objavljujte 'duhovite' fotografije

Ne dijelite s javnošću njegovu intimu i ne stavljajte njegove fotografije koje ste uslikali netom nakon što se probudio. Ne objavljujte ni svoje golišave fotografije s ljetovanja. Poštujte svog partnera i ne tražite pažnju i potvrdu od drugih kako ste seksi stavljajući svoje provokativne fotografije na Facebook.

Zajednički profil

Ne činite to čak ni ako ste u braku. Možda će vas stara poznanica koju dugo niste vidjeli željeti pozdraviti, ali neće biti sigurna kome šalje poruku. eharmony.com

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *