10 znakova da je to Gospodin Pravi :)

Bez obzira koliko dugo ste u vezi i koliko bile zaljubljene u svoga muškarca, žene uvijek razmišljaju da li je on onaj "Gospodin Pravi". Ovdje je nekoliko znakova koji upućuju da bi to mogao biti baš taj, i da prekinete svaku dalju potragu!

Život jeste jedna velika potraga za ljubavlju i mnogi je lako pronadju. Neki drugi je možda već imaju, ali ne umiju da je prepoznaju, ili je dovoljno ne cijene. Iako kod partnera postoje stvari koje vam ne odgovaraju i koje biste rado promijenili, morate  biti svjesni da savršenstvo ne postoji i da neke nedostatke morate jednostavno prihvatiti. Ako ni sami niste sigurni da li je muškarac kojeg trenutno imate pored sebe, onaj pravi i na duge staze, provjerite da li posjeduje neke od ovih osobina i saznaćete!

HVALI VAS PRED SVIMA
Bilo da se radi o unapređenju na poslu ili su u pitanju tek osvojene karte za koncert on će uvek naći razlog da se pohvali vašim dostignućima. Nakon vaše mame, on je jednostavno vaš najveći obožavalac.

ŽRTVUJE SE ZA VAS
Spreman je da ode za vas na drugi kraj svijeta, ali u cijeloj priči nije sam – isto biste i vi uradili za njega.

IMATE ISTE PRIORITETE U ŽIVOTU
Znate kako zamišlja budućnost i dijelite isto mišljenje o istoj. Razumije kada želite da budete sami, ali mu nije stran ni pojam provođenja kvalitetnog zajedničkog vremena. Ako se vaše životne filozofije poklapaju, nemate o čemu više da razmišljate.

NE ŽELI DA VAS PROMIJENI
Čak i nakon godina provedenih zajedno još uvek vas voli sa svim vašim manama i vrlinama. Zna da ste neuredniji od njega i da niste baš vješti u kuhinji, ali njemu to nimalo ne smeta.

SVIĐA MU SE IDEJA DA BI MOGAO DA PROVEDE ŽIVOT PORED VAS
Istina, vjenčanja znaju da budu jako zabavna, ali njega u celom tom konceptu najviše veseli ideja da brak podrazumeva zajednički život.

 PREŽIVELI STE VEZU NA DALJINU
Tokom vašeg “ljubavnog staža” imali ste priliku da iskusite i vezu na daljinu. Bilo je teško, ali strast za zajedničkim trenucima je bila veća. Znali ste da je to samo prolazno razdoblje.

SVE JE LEPŠE KADA JE ON TU
Iako nikada niste bili tip osobe koja ima cimera i više od svega volite svoju privatnost, stan bez njega nekako je prazan.

NEMATE PROBLEMA SA PLANIRANJEM BUDUĆNOSTI
Kada je on u pitanju nije vas strah da bi nešto moglo da pođe po zlu. Čak i kada su u pitanju mjeseci, pa i godine, znate da je on konstanta i vaš oslonac te da ništa ne može da poljulja vaš odnos.

MOŽETE DA PLAČETE PRED NJIM
On na osnovu vašeg izraza lica umije da prepozna da ste zabrinuti i pred njim možete da plačete jer znate da se nalazite u “sigurnoj zoni” i da je razumijevanje jedina reakcija na koju ćete naići.

STALO MU JE DO VAŠE PORODICE I PRIJATELJA
Stalni je gosta na porodičnim druženjima, a vaša mama uvek za njega pravi “onaj kolač koji on najviše voli”. Voli vaše prijatelje i pokazuje interesovanje za njihove živote.

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *