14 znakova da je vaš dečko onaj pravi!

Krenuli ste polako, zabavljate se i videćete kuda to vodi? Postoje te male, svakodnevne stvari koje vam govore da je on zaista stvoren za vas! Izdvajamo 14:

1. Pamti stvari koje govorite
Kao na primer kako se zovu vaše dve sestre od tetke, zašto ste tačno prestale da jedete mlečne proizvode i za kojim bendom ste ludele u osnovnoj.

2. Privlačan vam je
Da se ne lažemo, on može biti najfiniji momak na svetu, ali ako nema hemije, stvar je propala. Ako ne možete da dočekate da se bacite na njega goli – to je dobar znak.

3. On je zreo i stabilan
Ako sve to treba da vodi ozbiljnoj vezi sa potencijalom za brak, ne treba vam klinac, naravno. Dodatak ovoj stavci bi mogao da glasi: zreo je i stabilan, ali nije dosadan! Jer, tip može da redovno čisti svoje kupatilo, a istovremeno obožava i izlaske vikendom (sa vama, naravno).

4. Vrlo pažljiv po pitanju vaših potreba u krevetu
Ni najsavršeniji penis na svetu nema nikakvu poentu, ako je tip sebičan u krevetu. Gospodin Pravi će se vrlo truditi da vas zadovolji i sazna sve što vam prija. To naravno ne podrazumeva opsesivno postavljanje pitanja Da li si svršila? koje zapravo ima za svrhu da potvrdi njegove seksualne moći, a ne da zaprao osigura vaš orgazam.

5. Neprestano želite da ga dodirnete
Kao naprimer, da mu provučete prste kroz kosu, štipnete za obraz, pomazite po vratu… jer vam je potpuno neodoljiv.

6. Čini da se osećate fantastično u sopstvenoj koži
Naravno, vi tako treba da se osećate i bez njega, ali kada ste sa njim trebalo bi da se osećate kao najlepša, najpametnija, najduhovitija i najvrednija devojka na svetu!

7. Brine o vašim obavezama
Na primer, predložiće da film ipak odložite za vikend, jer sutra ustajete rano.

8. Zasmejava vas
Može to da bude i totalno glupa fora, ali ako sa njim uspevate da se zacenite od smeha, o da, on je za vas!

9. Rado popravlja stvari po vašoj kući
Da, neki muškarci znaju kako se koristi bušilica. A ako želi da vam to i pokaže, to znači da mu je stalo da ga doživite kao materijal za brak.

10. Odlično se zabavljate
Šokantno je to koliko ljudi dugo mogu da ostanu u vezi u kojoj se osećaju očajno! Zapamtite – zabava je važna. Ako se zabavljate sa nekim ko vam guši životnu energiju pokušajte, recimo, da ga ostavite!

11. Hvali vas pred drugima
Bilo da se radi o unapređenju na poslu ili su u pitanju tek osvojene karte za koncert on će uvek naći razlog da se pohvali vašim dostignućima.

12. Ne želi da vas promeni
Dobro, nervira ga vaša manična pedantnost, ali mu je istovremeno i simpatična? Zapravo, vi mu se dopadate sa svim svojim vrlinama i manama? Sjajno!

13. Možete da pričate o budućnosti
Ne izbegava razgovore o odlasku na more, kao ni one o svadbi vaše drugarice, sledeće godine. A nije se naježio ni kada ste spomenuli da biste želeli dvoje dece – naprotiv, složio se da bi dečak i devojčica bili idealni.

14. Voli vaše drugarice
Možda ga neka i nervira, ali je prihvata i poštuje kao deo vaše ekipe. Eto znaka da vas zaista poštuje.

 

Izvor: Cosmopolitan.rs

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *