4 pravila kako veza na daljinu može postati ljubav života

Pretpostavimo da ste upoznali nekoga na internetu i ta osoba izgleda upravo kao ljubav vašeg života, ali živi daleko od vas. Da li je veza na daljinu samo gubljenje vremena? Ipak, šta ako je ta osoba stvarno ljubav vašeg života?

Možda ćete biti iznenađeni koliko jedan odnos može rasti ako radite na njemu. Ako poznajete i primjenjujete neka pravila vaš odnos može postati jedan od najuspješnijih i najsretnijih odnosa koji su ikada postojali!

Udaljenost, u kombinaciji sa telefonskim pozivima i dopisivanjem  putem elektronske pošte ili sada već zvane "puž-pošte" mogu postaviti temelje izuzetne intimnosti koja proizilazi iz razmjenjivanja mišljenja, stavova, vrijednosti, snova i težnji. Ova vrsta intimnosti može učiniti vaše zbližavanje posebnim.

Ljubavne veze su i inače komplikovane, a ona na daljinu može biti itekako izazovna. Stoga pročitajte ovih nekoliko savjeta kako biste se lakše nosili sa izazovima veze na daljinu:

1. Kvalitet odnosa će se povećati ako oboje razvijete sposobnost otvorenog iskazivanje i razmjenjivanja osjećaja. Ne plašite se svom partneru otvoreno reći šta želite ili trebate od njega ili nje, on ili ona zaslužuju znati istinu.

2. Vaš odnos treba biti na vrhu liste prioriteta. Izbjegavajte otkazivanje sastanaka ili telefonskih poziva.

3. Održavajte kontakte svakodnevno. Ako su veliki telefoski računi problem,  koristite e-mail, how-to-get-your-ex-back-1-111451_Lpisma, sms, pa čak i fax. Kada ste na "vezi" ne pričajte samo ljubavne priče, nego se potrudite da jedno drugo obavještavate i o drugim aspektima svog svakodnevnog života. Na taj način ostvarujete dublju vezu i upoznajte jedno drugo, njegov / njen način razmišljanja, emocije i razvijanje. Razgovori kasno u noć i posvećena pisma mogu postaviti osnove za dugoročne ciljeve, vrijednosti, želje i snove oboga.

4. Budite spremni da budete fleksibilni. Iskazivanje ljubavi i brige za partnera će osvojiti visoke poena, i učiniti da mu / joj nedostaješ i da stalno želi da te vidi. Ali ne smijete biti posesivni. Paranoja i optuživanje će samo povećati sumnje, nesigurnost i napetost medju vama, a ništa od toga neće pomoći unapredjivanju odnosa.

Ako vaš daleki partner zaista želi biti s vama, onda on ili ona neće željeti da za čeka vječnost da biste bili zajedno. Sve dok jedno drugom vjerujete, obavještavate o svom privatnom životu, održavate kontakt, vaš odnos se može pretvoriti u sretan i, kako ga nazivamo, normalan odnos. Na kraju krajeva, normalan odnos je i cilj, zar ne? Autor: ljubavni romani

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *