5 načina da potpuno izgubi glavu za vama

Ne možete nekoga natjerati da vas voli, ali možete potaknuti i njegovati njegovu ljubav prema vama. To je važno zapamtiti iz više razloga, najviše zato što dosta žena misli da mogu zaslužiti nečiju ljubav ulažući beskrajnu energiju u vezu. Na žalost po njih, ljubav ne funkcionira tako.

1. Ako želite da vas zavoli, prestanite trčati za njim

Ulagati napore da vas netko zavoli ne vrijedi, ali vrijedi dopustiti muškarcu da zasuče rukave i zasluži vaše poštovanje i naklonost. Muškarci vole davati, to im daje osjećaj vrijednosti i potvrđuje muškost. Kada trčite za mušarcem i radite sve kako bi njemu bilo ugodno, oduzimate mu potrebu za odgovornošću i želju da vam ugodi. Većini muškaraca ne odgovara kad žena odrađuje sav posao. Ili se ulijene kada je u pitanju veza, nisu sigurno u svoje mjesto u vezi ili vas ostave.

2. Govorite što mislite i mislite što govorite

Najbrži način da vas zavoli jest da dobijete njegovo poštovanje i divljenje. Žena koja zna svoje granice može ih jednostavno iskomunicirati i držati ih se. Nemojte zadržavati misli za sebe i misliti da ne trebate reći što mislite jer biste ga mogli naljutiti. I pogrešno pretpostavljati da će sve što želite njega uznemiriti - da želite polako graditi vezu, da želite više vremena provoditi s njim... U protivnom, mogli biste postati njegov 'otirač', a to svakako nije dobro. I kada u konačnici odlučite progovoriti, muškarac će biti zbunjen. Zato je odmah od početka bolje biti iskren, direktan i ciljati 'u glavu'.

3. Prestanite pričati i počnite slušati

U šali 'ništa muškarca ne može natjerati da vas više zavoli od tišine' ima i nešto istine. Žene naprosto puno vole pričati i analizirati. Ali i muškarci imaju potrebu pričati. I često ne vidimo njihove signale jer su suptilniji. Neće vam reći 'možeš li me poslušati', ali s vama zapravo očajnički žele podijeliti priču ili pitati za savjet. Želi da prestanete s onim što radite i posvetite mu se.

4. Da bi vas on mogao voljeti, morate voljeti sebe

Što više volite sebe i on će vas više voljeti. Bez obzira kako ste izgubili samopouzdanje, ponovno se zaljubite u seksi božicu u ogledalu. Samosažaljenje nije atraktivno.

5. Omekšajte

Baš kao što se vole sklupčati pored vaših glatkih oblina, vole vašu smirenu i pristupačnu energiju. Zamislite štenca zlatnog retrivera kako se mazi s vama. Odmah se smekšate, zar ne? Osjećate kako vam se srce smiješi od sreće i ljubavi? Pa, sljedeći put kada ste s njim, dovedite stanje uma na takvo sretno mjesto.

I ne samo kada u vezi cvjetaju ruže, nego i kada ste u lošoj fazi. Možete imati pozitivnu energiju i sretno srce i kada ste ljuti. Treba prakse i povjerenja, ali je izvedivo i jako važno. To mu daje do znanja da je s vama siguran na emocionalnom polju. Žene čije emocije divljaju vrlo brzo mogu otjerati muškarca. YourTango.com

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *