5 znakova da ovakav muškarac nije za dugotrajnu vezu

Jasno je da gospodina Savršenog nije lako pronaći, ali na vama je da sebi olakšate potragu i da naučite da što pre prepoznate kandidate koji nikada ne bi smeli da se nađu u ulozi vašeg partnera

Pronaći gospodina Savršenog je izuzetno teška misija u kojoj morate da budete vrlo pametni, objektivni i uvek svesni nečijih vrlina i mana ne bi li prepoznali onog pravog. Međutim, upravo u tom grmu leži zec, jer mnoge žene zanemaruju negativne osobine pojedinih frajera, okreću se isključivo ružičastim momentima, lete visoko, ne bi li kasnije shvatile da su se bespotrebno zanele i dobro udarile glavom o pod.

Izlasci nakon predia veze ili braka mogu se učiniti kao prava noćna mora, jer nakon godina provedenih samo s jednom osobom odjednom se morate snaći i izlaziti na spojeve za koje ste već odavno zaboravili kako izgledaju

Kako vi ne biste traćili svoje vreme uzaludno i posvećivali pažnju muškarcima koji je ne zaslužuju, morate da budete svesni pojedinih stvari. Ukoliko frajer kojeg ste upoznali ili s kojim ste nedavno započeli neku priču ima sledeće mane, budite sigurni da od njega nema sreće. Klonite ga se što pre i nastavite dalje svoju potragu za savršenstvom.

Prijateljsko upozorenje

Kažu li vam drugarice da se šuška kako on često skače iz kreveta u krevet i da je neopravljivi ženskaroš, postoji velika mogućnost da je tako. Ako vam više ljudi isto govori, nemojte da se razočarate kada shvatite da je to istina. Nepopravljivi ženskaroš je upravo to, a vi sigurno ne treba da lupate glavu celog života pitanjem “Gde li je i s kim li je sada?”. Ostavite ga.

Odmah ste njegova žena života

Tek ste se upoznali, a on vam već skida zvezde sa neba i govori da ste upravo vi žena njegovog života? To je jako lepo i zvuči poput priče iz bajke koju priželjkuju mnoge žene, ali kada malo bolje razmislite, zapitaćete se kako je to shvatio za svega dva dana? Veće su šanse da je sanjar i nerealno gleda na veze ili da samo želi da vas odvuče u krevet. Kako god bilo, veza sa ovakvim tipom nema neku svetlu budućnost.

Foto-ilustracija: Foter.com / brice hardelin

Foto-ilustracija: Foter.com / brice hardelin

Preterana romantika

Lepo je kada muškarac želi da osvoji ženu na pomalo staromodan način pa se seti da kupi ružu ili organizuje neko drugo iznenađenje. Ali budite oprezni ako se to ponavlja na svakom dejtu i sve zajedno izgleda kao da ste završili u romantičnom filmu. Dok se vama sve zajedno čini kao da ste pronašli muškarca iz snova, on verovatno te fore prosipa svim ženama i sigurno nešto očekuje od vas zauzvrat.

Gleda svaku ženu koja prođe

Vama govori da ste prelepi, ali istovremeno gleda devojku koja u uskim pantalonama prelazi put, konobaričinu zadnjicu i ko zna još koga. Tužno je to što mu se verovatno dopadate, ali ne može da pobegne iz svoje kože i konstantno traži nova uzbuđenja. To je navika koja se teško menja pa radije krenite dalje ako tražite ozbiljnu vezu.

Predobar da bi bio stvaran

Ženskaroši su obično uglađeni, simpatični i znaju da kažu prave reči u pravom trenutku. A to znači da su imali mnogo prakse i zato im ide sve od ruke. Nažalost, u većini slučajeva frajeri koji deluju predobri da bi bili stvarni to i jesu, stoga nikada ne ignorišite unutrašnji glas koji vam govori da tu nešto ne štima. Instinkt je moćna stvar i sigurno će vas upozoriti da se radi o tipu kojeg ne želite pored sebe.

(Ljubavniromani.com/ Tportal)

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *