7 stvari koje muškarci nikada neće shvatiti

Budimo realni, muškarci su po pravilu, prilično neobavešteni o ženama. Oni jednostavno ne razumeju ono što je nama značajno i neke od nas izgube godine pokušavajući da im stvari pojednostave. Evo sedam stvari koje nikada shvatiti neće...
muskarci-ne-znaju
1.Ljubav prema cipelama

Muška obuća je uglavnom praktičnog karktera i obično poseduju po dva para- jedan za posao i specijalne prilike, a jedan za bavljenje sportom i sve ostale aktivnosti. Jednostavno im ne ulazi u glavu zašto je ženama potrebno da imaju veliki izbor obuće, za različite prilike i odevne kombinacije. Još manje shvataju zašto nam je potrebna obuća u različitim bojama... Zar ne ide crno uz sve???

2. Kozmetika

Nije nam šminka potrebna da bi nas učinila lepim, već je koristimo da poboljšamo prirodni izgled i istaknemo ono što je zaista lepo! Za nas je jednostavno zabavna mogućnost da svakoga dana igrajući se, menjamo svoj izgled. Što se tiče ostalih kozmetičkih preparata, nije nam stvarno potrebno da police u kupatilu pretrpamo bočicama, mi jednostavno volimo da eksperimentišemo!

3. Zašto nam je važan kontakt

Jednu stvar jači pol nikako da razume- zašto nam je važno da se čujemo telefonom ili razmenimo sms. Ni jedna od nas ne očekuje zvrckanje svakih pet minuta, ali ako je uživao u sinoćnjem izlasku, na primer, volele bismo da nam to i saopšti. To što očekujemo po neku poruku ili poziv nas ne čini ludim progoniteljkama, ili očajnicama. Stvar je u ljubaznosti koju definitivno zaslužujemo!

4. Predigra

O moj Bože... Dodjosmo do minskog polja na kojem su „ginule“ mnoge generacije... Mišljenja smo da čak i muški mozak u svoj svojoj jednostavnosti može da pojmi činjenicu da mi jenostavno nismo isto programirane! Ipak tako je često nemoguće da uhvatimo „korak“ jer je našim „motorima“ potrebno malo više vremena da postignu istu brzinu. Sad, kada smo iskoristili „njihove“ izraze, možda konačno ukapiraju...

5. Daska na WC šolji

Kada,o kada će muškarci naučiti da spuste dasku??? Nije pitanje higijene, jednostavno je lepše! Još ako imate radoznalo mače u stanu, spuštena daska će ga spasti ronjenja tamo gde baš i ne bi htelo da pliva...

6. Zašto volimo kućne ljubimce

Čoveče, kućni ljubimci nam NISU zamena za decu! Ponavljam, NISU zamena za decu! Volimo ih onako kako se kućni ljubimci vole! Volimo ih zbog njihovog društva, zato što su zabavni, i još stotinu razloga! Ipak, muški svet je u stalnom rebusu oko ovoga, naravno ima izuzetaka, ali generalno je mišljenje da je imati malenog psa ili mačku, potreba devojčice za igračkicom!

7. Čokolada

Ustvari, baš nas briga ako ovo nisu u stanju da razumeju! Kome je još do deljenja rajskog slatkiša? Poslednje što želimo je da posegnu za polovinom naše čokolade, da kradu iz našh zaliha ili kupuju svoje, a ne žele da podele sa nama! Neke stvari jednostavno ne treba razumeti. Hajde da ova naša čokoladna stvar ostane misterija, a mi ćemo prestati da se pitamo šta vam je to tako slatko u pivu!

Koliko god da volimo muškarce (Makar neke od njih) zbunjene smo pred stvarima koje uporno neće da razumeju. Ima li nešto što bi ste dodali na ovu listu, ili, još bolje, šta vas zbunjuje kod muškaraca?
Izvor: zensamja.me

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *