9 stvari koje uopšte ne impresioniraju muškarce

Sviđalo se vama to ili ne, prvi dojam koji neka žena ostavi na muškarca vrlo je važan. Dobro je znati da nije poželjno raditi neke stvari samo zato jer nekoga želite impresionirati. To će vam se obiti o glavu.
Mnoge žene sklone su prilikom prvog zajedničkog izlaska ili drugog raditi neke stvari za koje misle da bi se njenom potencijalnom partneru mogle svidjeti. I muškarci i žene trude se ostaviti što bolji dojam, ali pritom rade greške i često se pretvaraju kako bi nekoga impresionirali.

Evo nekoliko stvari za koje žene misle da se sviđaju muškarcima, ali istina je drugačija.

Gospođica Fancy
Prada, Fendi, Gucci, bla bla bla. U većini slučajeva muškarac nema pojma s kakvom torbom mašete naokolo, a nije ga pretjerano ni briga. Njega jednostavno ne zanima koju marku visokih peta nosite, ako uopće voli žene u visokim petama... Neće ga privući brend odjeće koju nosite već osobnost. Vaš stil puno govori o vama, a ako hodate naokolo poput neke žene koja je 'sišla' s jumbo plakata za neki luksuzni brend, to mu puno govori o vašim iskrivljenim vrijednostima.
Gospođica Ne jedem
Nemojte nakon večere kući odlaziti gladni samo zato da bi izbjegli malo nereda prilikom konkretnog obroka. On će naručiti ono što voli i želi, a tako bi i vi trebali učiniti. Naručite taj cheeseburger ako vam se jede, ne brinite zbog malo umaka na vašim obrazima, ako se to dogodi - obrišite se, ili još bolje dopustite mu da on obriše. Samo pokušajte ne govoriti dok žvačete hranu, to nikoga ne impresionira.
Gospođica Luda sam za sportom
Ako niste zainteresirani za njegov omiljeni nogometni ili košarkaški tim, to je sasvim u redu, preživjet će to on. Ali, ako sport shvaća ozbiljno, a vi stalno brkate imena igrača, navijate za krivi tim ili ga tijekom utakmice ispitujete svakojaka pitanja, to mu neće biti simpatično već će mu ići na živce. Bit će mu draže da mu od prvog dana date do znanja da vas sport ne zanima.
Gospođica Visoko obrazovana
Neće se zaljubiti u vaše diplome već u vašu pamet i šarm. Ali nemojte krivo shvatiti, sviđat će mu se vaše visoko obrazovanje, to je impresivno i privlačno i ne biste mu trebali to prešutjeti, ali ako su vaše diplome jedino o čemu pričate i želite pričati, zbog toga nećete daleko dogurati. Nemojte da to bude epicentar vašeg izlaska.
Gospođica Hihotalo
Muškarci smatraju da je još gore od loše šale, osoba koja se pretvara da je smiješno i glasno se hihoće. Hihotanje je slatko, ali pretvaranje da vas zabavlja i onda kad nije tako, natjerat će ga da se osjeća jadno. Muškarci nisu savršeni i znaju kad naprave krivi potez. Neka vaše interakcije budu iskrene, to je najbolje za obje strane.
Gospođica Znam sve
Ima nešto seksi u ambicioznim ženama s uspješnom karijerom. Muškarcima se to sviđa. Ali kad miješate posao i zadovoljstvo prerano u vezi, to je problem. Muškarac želi vas, a ne vašu karijeru. Nije poželjno da tri sata govorite o vašem poslu, uredskim dramama i šefovim manama. Promijenite temu.
Gospođica Svjesna sam svog tijela
Pokažite mu da imate puno više toga za ponuditi od savršenog izgleda. Nema ništa loše u tome ako žena želi naglasiti svoje obline, ali imajte na umu da je tanka granica između primamljivog i neukusnog.
Gospođica Previše informacija
Da, muškarce zanima vaša životna priča, ali ne žele čuti sve u jednoj večeri. Otvorenost je dobrodošla, ali otkriti sve odmah na početku i nije baš privlačno. Zadržite tajanstvenost, to će njegovu maštu održavati aktivnom.
Gospođica Ljepotica
Jeste li se ikad zapitali zašto muškarci često prilaze ženama kad one misle da su u najgorim izdanjima? Muškarcima je ponekad žena najprivlačnija kad je u svom prirodnom izdanju. Lijepo je lijepo i ne može se sakriti. Žena ne mora na licu imati fasadu od šminke da bi plijenila poglede. Sačuvajte seksi glamur za neku posebnu priliku s njim.Su.B.|msn.com
Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *