Ako prevarite

- Znači, da večeras to nisam bila ja, lako je moguće da bi bila neka druga žena iz taverne?

- Vrlo lako - odgovorio je. Kad je odlazio, garava mu je konobarica o kojoj je do tad razmišljao dobacila povrijeđen pogled. Kao i njezina sestra. Slegnuo je ramenima kao da mu nije stalo. Jer mu nije bilo stalo. - Jedna ili dvije.

- Zašto onda ja? - bez daha je upitala žena, tražeći kompliment koji joj nije namjeravao udijeliti. - Više volim udane žene, prikladnije su. - Nikada više ne bi čuo za njih. Udana žena je spremno tonula u zaborav, zajedno s mnogim drugima koje je pamtio, a tako će i ona. A ako je njezin muž toliko slab i glup da se da prevariti, onda on to i zaslužuje, a Ethan će to prihvatiti.

- Dakle, ja sam samo prikladna? - izvještačeno se nadurila dok mu je spretnim prstima otkopčavala košulju.

- Da, upravo to.

Činilo se kako ju njegovo bezobzirno ponašanje samo još više uzbuđuje. - Izgovori moje ime svojim naglaskom - šapnula mu je.

- Ne znam ga.

Nasmiješila se. - Ja sam Sylvie...

- Ne moram ga znati - oštro ju je prekinuo na što je ona željno uzdahnula. Bio je navikao na žene kojima su se u krevetu sviđali hladni, nadmeni muškarci, no osjetio je kao da ona možda želi da bude i gori od toga. Na putu prema njezinoj kući imao je vremena promisliti o situaciji i njegov mu je pijani um govorio da s njom nešto nije u redu.

Parfem joj je bio težak, no ne više od onog koji je nosila žena koju je uzeo prošle noći. Bila je visoka, bujne građe i tamne kose - onaj tip žene koji ga je inače privlačio. No dok mu je jezikom prelazila preko prsa i skidala mu košulju, ponovno je osjetio da je nešto s njom čudno.

Ljudi su uvijek govorili da Ethanov raspon emocija nalikuje životinjskom. E pa, sad mu je instinkt govorio da ju ne uzme. Namrštio se kad su joj se usta počela spuštati niz njegova prsa do pupka. Njezin krajnji cilj bio je neupitan.

No može li ta misao biti jača od viskija i obećanja oralnog seksa?

Da, može. Izvukao joj je prste iz svojih hlača i ustuknuo.

- Što radiš?

- Odlazim - odgovorio je dok se saginjao po košulju. Zateturao je, no brzo se uspravio. Znao je da u posljednje vrijeme previše pije. Bio je najstariji brat i glava obitelji koja je patila, a odgovornost za tu činjenicu i nemogućnost da to promijeni opterećivala ga je više no što je itko mogao zamisliti.

Ni opijanje nije pomagalo.

- Odlaziš? - zavapila je. - Sigurno se šališ. Ukočeno je kimnuo.

- Zašto si onda došao ovamo? Jesam li nešto krivo učinila?

- Ništa. - Kamo je dovraga bacio jaknu? - Samo mi se više ne da.

- Reci mi što želiš i učinit ću to. Bilo što - dodala je tužno od čega se on zgadeno stresao.

Priljepak.

Dok se okretao od nje, dobacio je: - Ne želim ništa od tebe. Više ne.


PRETPLATITE SE
i čitajte odmah!

Već ste član?
Prijavite se ovdje»


Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *