Besramna krepost

“ŠTO bi želio da ti učinim?” upita žena po imenu Desiree. Njezin je glas podsjećao na ružine latice. Mekan i sladak. Dobro je obavljala svoj posao, jako dobro, a mušterije su je uvijek iznova tražile. Sad je razgovarala s jednom od stalnih mušterija pa je znala što najviše voli. “Vrlo rado” promrmlja. “Samo sklopi oči, sklopi oči i opusti se. Želim da zaboraviš sve u vezi s uredom, svojom ženom, i poslovnim partnerom. Postojimo samo ti i ja” Muškarac joj nešto reče, a ona se tiho nasmije.

“Da, znaš da hoću. Ne činim li to uvijek? Samo sklopi oči i slušaj. U sobi je tiho, osvijetljena je svijećama. Deseci bijelih, mirišljavih svijeća. Osjećaš li kako mirišu?” Još se jednom tiho, izazovno nasmije.

“Tako je. Bijele. I krevet je bijel, velik, okrugao i bijel. Ležiš na njemu, gol i spreman. Jesi li spreman, gospodine Drake?”

Ona zakoluta očima. Činilo joj se vrlo glupim što je čovjek želio da ga oslovljava s gospodine. No ima ih svakojakih.

“Upravo sam izišla ispod tuša. Kosa mi je vlažna, a po cijelom tijelu blistaju kapljice vode. Jedna kap visi s moje bradavice. Otkida se i pada na tebe kad kleknem na krevet. Osjećaš li je?

Da, da, tako je, svježe je, hladno, a ti si tako vruć.” Borila se protiv zijevanja. Gospodin Drake je već disao poput parnog stroja. Hvala Bogu da ga je tako lako zadovoljiti. “O, želim te. Ne mogu te prestati dirati. Želim te milovati, ljubiti. Da, da, izluđuje me kad to činiš. O, gospodine Drake, ti si najbolji. Doista najbolji.”

Idućih je nekoliko minuta samo slušala dok je on govorio o svojim zahtjevima i o tome kako uživa. Slušanje je glavni dio njezina posla. Stigao je do ruba, a ona sa zahvalnošću pogleda na sat. Njegovo je vrijeme gotovo isteklo, a usto je on večeras njezina posljednja mušterija. Spustivši glas do šapta, pomogla mu je da prijeđe preko ruba.

“Da, gospodine Drake, bilo je predivno. Ti si divan. Ne, sutra ne radim. U petak? Da, radujem se tome. Laku noć, gospodine Drake.”

Pričekala je da čuje zvuk prekida veze, a onda spustila slušalicu. Desiree je postala Kathleen. Deset i pedeset pet, pomisli i uzdahne. Njezino je radno vrijeme završavalo u jedanaest, a to znači da večeras više ne bi smjelo biti poziva. Mora ocijeniti kontrolne radove i sastaviti test za sutra. Ustane i pogleda telefon. Večeras je zaradila dvjesto dolara, zahvaljujući AT&T-u i Fantasyju, Inc. Kathleen se nasmije i uzme šalicu s kavom. Neusporedivo bolje od prodavanja časopisa.

Samo nekoliko kilometara dalje još je jedan čovjek grčevito stiskao telefonsku slušalicu. Ruka mu se ovlažila. Soba je mirisala po seksu, ali bio je sam. U njegovim je mislima Desiree bila ondje. Desiree sa svojim bijelim, mokrim tijelom i svježim, umirujućim glasom. Desiree.

Srce mu je i dalje mahnito tuklo kad se ispružio na krevetu. Desiree.

Mora je upoznati. Uskoro.


PRETPLATITE SE
i čitajte odmah!

Već ste član?
Prijavite se ovdje»


besramna_krepost

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *