Četiri razloga zašto nam se bivši vraćaju

Muškarci su fascinantna bića: U jednom trenutku ne žele da budu u vezi, u drugom imaju novu devojku, u trećem se vraćaju nama i mole za još jednu priliku.

Ovo su četiri najčešća razloga zbog kojih nam bivši momci ponovno kucaju na vrata:

Promenili su se (otvori ovo)
I žele da vidimo da su sada novi, bolji muškarci koji su shvatili da nisu bili u pravu. Ovo je samo sebičan način da nam pokažu da u stvari nisu toliko loši koliko mi mislimo, nego da su u trenutku veze s nama jednostavno bili čudni. Ako se muškarac stvarno promenio, ovo je super razlog da ponovno pokušate, ali vrlo često je samo reč o njegovom egu koji ne trpi da neko ima loše mišljenje o njemu.

Mi smo se promenile

Nova frizura, nekoliko kila manje, ili samo drugačiji stav prema životu, i u trenutku od dosadne bivše postajemo devojka koju nisu trebali da ostave. Dobro je za ženski ego, ali realno, ovo je samo način da nam bivši kaže da smo sad dovoljno dobre za njega. Pitanje je da li je on još uvek dovoljno dobar za nas.
Naš novi dečko
Ništa ne otvara oči bivšem kao činjenica da ste srećni s nekim drugim. Njegov takmičarski duh se budi, a potreba da pokaže da je bolji od vašeg novog dečka toliko je jaka da vas jednostavno mora ponovno imati. Iako i to prija našem egu, vraćanje ovakvom bivšem je loše, jer mu nije stalno do vas, stalo mu je da pobedi vašeg novog dečka.
Shvatili su što su izgubili

Ponekad muškarac jednostavno shvati da je bio jako glup, i da nije trebao da ostavi devojku. Događa se. Ako stvarno pokaže da mu je stalo i da je spreman da uloži mnogo više truda u vašu vezu, nije loše dati mu još jednu šansu. Možda se stvarno promenio na bolje. Izvor: SMedia
Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *