Da li je vaš partner pasivan?

Vaš partner je divan i jednostavno uživate da provodite vrijeme sa njim jer stvarno ga volite. Ali on ima jednu manu : jako je pasivan! Pronašli smo za vas nekoliko savjeta kako da ga brzo podignete na noge.:)

1.Ukoliko vaš dragi nikada ništa ne planira, vjerovatno ste nekada ranije njegovu ideju odbili i on sada ne želi da bilo šta predlaže. Kako biste ga vratili u igru recite da ste raspoloženi da isprobate neke nove ideje, jer će on na taj način videti da poštujete i njegove odluke.

2.Ukoliko je on pasivan kada je seks u pitanju to je možda zbog toga što ga prihvatate onakvim kakav on zaista jeste. Ne tražite od njega da se brije na intimnom području i on zapada u rutinu. Recite mu da volite da ga ljubite kada je dole svježe obrijan ili mu predložite seks na nekom drugom mestu u kući, osim u spavaćoj sobi. Na taj način ćete ga malo pomjeriti.

3.Ako vam vaš dragi za svaki rođendan ili godišnjicu poklanja nešto što se vama uopšte ne sviđa, pokušajte na neki način da mu date do znanja šta želite da dobijete na poklon. Ako ništa ne možete da uradite po tom pitanju napravite listu želja i recite mu da izabere nešto sa liste i da vam to pokloni.

4.Ukoliko ne može da se sjeti ko su vaše prijateljice iako ste nekoliko puta sjedili zajedno i spomenuli je, onda nije zainteresovan, a nezainteresovanost se javlja zato što se ne osjeća ugodno u društvu pojedinih ljudi. Omogućite mu ugodno druženje i budite sigurne da će se idući put sjetiti ko je vaša prijateljica sa kojom ste se dogovorili za kafu.

5,Ako vaš dragi ne voli da kuha, onda mu je vjerovatno i svejedno šta će pojesti za ručak. Uključite ga u kupovinu namirnica i potrudite se da ga uključite i u kuhanje. Nemojte ga nikada napadati ako je nešto pogrešno uradio, jer budite sigurne da se nikada više neće približiti kuhinji. Izvor: Ljepota.ba

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *