Danas je Dan švalera – da li ga i vi slavite?

Danas je Dan švalera! Da li u vašem životu postoji osoba s kojom švrljate van veze ili braka? Ako je odgovor potvrdan, onda vam čestitamo praznik!

Dan zaljubljenih, koji se obilježava 14. februara, rezervisan je za “stalne” romantične partnere i tog datuma skoro svuda u svijetu, a odnedavno i kod nas, red je da se provede vrijeme i proslavi sa voljenom osobom s kojom smo u vezi ili braku. Neki lijep poklon neće biti na odmet.
Međutim, za mnoge ljude to će biti samo repriza romantičnih momenata proživljenih 24 sata ranije sa ljubavnikom ili ljubavnicom. Dan prije toga, 13. februara obilježava se “Dan švalera”, kada većina nevjernih muževa i žena proslavljaju svoju zabranjenu vezu ili bolje rečeno seks-aferu.dan_svalera
Kako pokazuje istraživanje koje je sproveo popularni sajt za sklapanje vanbračnih veza “Gleeden”, 52 odsto brakolomnika svoju tajnu ljubav proslavlja 13. februara, kojeg u Americi zovu “Dan ljubavnice”, a pritom “druga žena” i “drugi muškarac” dobijaju skuplje i bezobraznije poklone od stalnih partnera.
Pet odsto izjavilo je da će Svetog Valentina proslaviti u društvu svoje tajne ljubavi dan kasnije, odnosno 15. februara, a čak 12 odsto preljubnika će sa ljubavnicom ili ljubavnikom proslaviti sam Dan zaljubljenih, 14. februara i to na javnom mjestu, u restoranu, piše telegraf.rs

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *