Dar

Ljudi, kao i kuće, čuvaju tajne. Ponekad tajne prebivaju u njima, ponekad oni prebivaju u tajnama. Ovijaju ruke oko njih u tijesnom zagrljaju, skrivaju istinu ispod jezika. Ali nakon nekog vremena istina prevlada, izdigne se iznad svega ostaloga. Migolji se i izmiče iznutra, buja sve dok je otečeni jezik više ne mogne pokrivati, sve dok ne dođe čas kad će morati ispljunuti riječi i izbaciti istinu, koja će poletjeti zrakom i uz prasak se sudariti sa svijetom. Istina i vrijeme uvijek djeluju zajednički.

Ovo je priča o ljudima, tajnama i vremenu. O ljudima koji, poput paketa, čuvaju tajne i prekrivaju se zaštitnim slojevima dok ne naiđu na pravu osobu koja će ih moći razmotati i pogledati u njihovu unutrašnjost. Ponekad se morate dati nekome kako biste vidjeli tko ste. Ponekad morate koješta razotkriti da dođete do srži.

Ovo je priča o osobi koja otkriva tko je. O osobi koja je razotkrivena i čija je srž otkrivena svima onima koji su važni. A svi koji su važni otkriveni su toj osobi. U pravi čas.


PRETPLATITE SE
i čitajte odmah!

Već ste član?
Prijavite se ovdje»


Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *