Divna propast

„Pedeset nijansi – siva za mlađe!“

Ebi Abernati je dobra devojka. Ne pije, ne psuje, pristojno se oblači. Ebi veruje da su aveti mračne prošlosti daleko iza nje. Dolazi na koledž s najboljom drugaricom i ubrzo uviđa da nov početak i nije jednostavan. Upoznaje mladića s kojim provodi nezaboravnu noć, ali strast te noći neočekivano se pretvara u nešto drugo, mračno i opasno...

Trevis Madoks, zgodan i tetoviran, upravo je neko koga Ebi po svaku cenu želi da izbegne. Trevis noću zarađuje novac u borilačkom ringu, a danju zavodi devojke. Zaintrigiran Ebinim odbijanjem da poklekne pred njegovim šarmom, Trevis je nagovara na intrigantnu opkladu – on će, ukoliko izgubi, morati da se odriče slasti telesne ljubavi čitavih mesec dana, ali ona će, ako izgubi, morati da provede toliko vremena u njegovom stanu, i to s njim.

Neizvesnost je na pomolu, jer Trevis nije ni svestan da je pronašao ravnog sebi...

Divna propast je knjiga koja očarava žestokim seksepilom i strašću koja omamljuje. Mnogi je opisuju kao knjigu Pedeset nijansi – siva za mlađe. Ovo je ljubavna priča koja istražuje i najmračnije kutke strastvenog odnosa dvoje mladih ljubavnika. Na trenutke nam se čini da čitamo tajni dnevnik studentkinje ispunjen erotikom i lascivnim detaljima.

„Sjajno erotsko štivo s mazohističkim elementima...“ Nightly Reading Review

„Ovo je knjiga koju prosto morate pročitati! Svejedno, na njoj treba da stoji upozorenje: Ne čitaj ukoliko nisi spreman na SVE!“ Book Whisperer Reviews 

„Ebi i Trevis ne mogu da odole izazovu koji im pruža strast začinjena mazohizmom.“ Reading, Eating & Dreaming

 

***

Par teških crnih čizama zaustavio se ispred mene i privukao mi pažnju na pod.Podigla sam pogled; farmerice isprskane krvlju, lepo izvajani trbušni mišići, gole istetovirane grudi okupane znojem i, konačno, tople, smeđe oči. Gurnuli su me otpozadi i Trevis me je uhvatio za ruku pre nego što sam pala napred.

„Hej! Odmakni se od nje!", namrštio se Trevis, gurajući sve koji bi mi se približili.Oštar izraz mu se istopio u osmeh kad je ugledao moj džemper, a zatim mi je obrisao lice peškirom.


PRETPLATITE SE
i čitajte odmah!

Već ste član?
Prijavite se ovdje»

Divna propast

Podijelite s prijateljima!

    One Comment

    1. MissBennet 15. Maja 2013.

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *