Samo jedan poljubac je dovoljan da saznate sve o njemu

Iznenadiće vas šta sve možete da naučite o frajeru na temelju njegovih usana i poljubaca.

Poljubac vas može oboriti s nogu ili naterati da propadnete u zemlju. Iako ste ovo milion puta čule, nije slučajno što mnogi tvrde da je sve u poljubcu. Saznajte kakve su njegove namere na osnovu onog prvog, koji može odlučiti da li se radi o princu ili samo žabi.

Otvorene oči

Žene romantične trenutke obično začine zatvaranjem očiju, a za razliku od njih frajeri vole da oči drže otvorenim. To je zapravo znak da u potpunosti uživaju u trenutku, uzevši u obzir da su oni vizuelni tipovi, pogotovo kada se radi o seksu i svemu što vodi ka njemu.

Naginje glavu

Kad vam se usne opasno približavaju, frajer nastoji da zauzme najbolji položaj naginjući glavu u stranu, što znači da je on spreman na kompromise. Ako se njegove usne približavaju ravno prema vama, znači da je on spontaniji, ali i da su muvažnije sopstvene potrebe.

Nestašan jezik

Ako tokom "napada" na vas uopšte ne skriva jezik, reč je o izuzetno strastvenom frajeru. Koristi li prekomerno jezik, kao da imate mikser u ustima, verovatno je sebičan. Ukoliko smatra da su za prvi poljubac dovoljne samo usne, možda se boji da ga pogrešno ne shvatite.

Tehnika

Frajer koji se tokom celog poljupca drži istog ritma, nimalo se ne prilagođavajući vašoj brzini i intenzitetu je izuzetno neprilagodljiv. Za onog koji se savršeno uklapa u vaš ritam i želje, može se reći da odlično komunicira sa ženama i njihovim potrebama.Izvor: Kurir

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *