Greške koje ne smijete raditi ako želite privući muškarca

Bacite pogled na neke od pogrešaka koje bi žene trebale izbjegavati kada pokušavaju privući muškarca svojih snova.

Naslov ovog teksta možda vas je pomalo iznenadio, no istraživanja su pokazala da postoje mnoge greške koje žene čine u privlačenju muškaraca. Postoje i žene koje se naprosto previše trude kako bi privukle određenu osobu suprotnog spola, a na taj način mogu odaslati krivu poruku i uplašiti muškarca svojih snova.

Jeste li i vi jedna od tih žena?

Ako ste još uvijek same i imate poteškoća u pronalaženju svoje srodne duše, vjerojatno biste trebale obratiti pažnju na svoje ponašanje. Naime, postoji mogućnost da činite određene uobičajene pogreške kada se nalazite u društvu muškaraca, a da toga niste ni svjesne

Velik broj žena nije svjestan kako samo nekoliko krivih poteza može brzo otjerati muškarca. Bacite pogled na neke od pogrešaka koje bi žene trebale izbjegavati kada pokušavaju privući muškarca svojih snova.

1. Previše šminke

Jedna od najčešćih pogrešaka koje žene čine kada žele privući muškarce je da nose previše šminke, čak i kada to nije potrebno. Većina muškaraca preferira prirodnu ljepotu na ženama pa nemojte nabacivati više slojeva make up-a kako biste privukle njihovu pažnju. Zapamtite da je manje ponekad više i nemojte izgledati poput klauna, budite prirodni. Dajte svome licu da diše i istaknite svoju prirodnu ljepotu. Ako vas vaš muškarac uistinu voli, bit ćete mu lijepi i bez imalo šminke.

2. Kašnjenje

Onaj tko je rekao da je otmjeno zakasniti, bio je u krivu. Prosudite prema svojemu mišljenju, nitko ne voli čekati. Iako se nama ženama kašnjenje često pripisuje kao osobina, budimo jasni – riječ je o širokoprihvaćenom stereotipu koji je, kao i većina stereotipa, pogrešan. Pokušajte biti točni i dolaziti u vrijeme kad ste se dogovorili, tako ćete svom muškarcu pokazati da ga cijenite i on će vam na tome biti zahvalan.

3. Izgladnjivanje

Ne biste vjerovali, ali izgladnjivanje je jedan od prilično učestalih problema, osobito među mlađim djevojkama. Ne kažemo da morate potrpati u sebe sve što vam se nađe na tanjuru niti smo pobornik nezdrave prehrane, no nemojte se izgladnjivati jer je muškarcima to vrlo neprivlačno. Uostalom, većina muškaraca više voli žene s oblinama nego mršavice. Na kraju krajeva, nitko ne voli jesti sam, zar ne?

4. Oskudno odijevanje

Muškarci vole da žene izgledaju privlačno, ali nemojte pretjerivati. Treba znati granicu ako ne želite izgledati vulgarno. Ako odmah na prvome spoju pokažete previše kože, postoji mogućnost da ispadnete očajni. Ne podcjenjujte moć traperica i obične pamučne majice, najvažnije od svega je da se osjećate ugodno u onome što nosite. Vjerojatno želite privući muškarca kojem je više stalo do vas kao osobe, nego do vašega fizičkog izgleda.

5. Gluma

Legendarni pjevač Nirvane, Kurt Cobain poznat je po svojoj izjavi: „Želja da budeš neko drugi je upropaštavanje vlastite osobnosti.“ U potpunosti se slažemo s njim. Naime, muškarci vole prirodne i originalne žene. Budite onakvi kakvi jeste i nemojte pokušavati biti netko drugi samo kako biste udovoljili nečijim kriterijima. Ako vas vaš partner ne voli takvu kakva jeste, dobro razmislite je li on uistinu prava osoba za vas.

6. Snižavanje kriterija

Tridesete vam kucaju na vrata, a još uvijek ste single? Velik broj žena zbog prolaznosti i godina koje su ih stigle postaju nestrpljive ako još nisu pronašle svog "Gospodina Pravog" pa su spremne sniziti svoje kriterije kada je riječ o odabiru partnera i pristati na sve. Zacijelo vas već živciraju pitanja kada ćete se udati, no nemojte zbog toga prihvaćati apsolutno sve ili biti s nekim tko nije za vas. To će vas samo učiniti nesretnima.

7. Pogrešan govor tijela

Vaše tijelo može reći puno toga o vama, a da niste progovorili ni riječ. Pripazite kako se ponašate kako muškarcima ne bi poslali pogrešne signale. Zasigurno ne želite ispasti kao jeftina i laka žena, ponašajte se sofisticirano.

8. Negativnost

Nitko ne voli provoditi vrijeme s osobama koje su neprestano negativne. Ako imate problema s negativnim emocijama i niskim samopoštovanjem, probajte se baviti meditacijom ili potražite stručnu pomoć Zapamtite da najprije morate voljeti sami sebe kako bi vas i drugi mogli voljeti.

9. Priče o bivšima

Želite igrati na kartu ljubomore? Odmah prestanite ako želite zadržati svog muškarca jer to više nije nimalo moderno ni privlačno. Priče o bivšima samo će otjerati vašega dečka. Naime, njega ne zanima vaša prošlost, on želi s vama uživati u sadašnjosti. Ako mu želite pokazati koliko vam je stalo, pričajte mu o svojim osjećajima prema njemu, a ne o drugim ljudima.

Muškarci su u suštini jednostavna bića, ako im se sviđate, to će vam jasno dati do znanja. Nije potrebno da s njima igrate igrice, to će ih samo otjerati.

Na kraju krajeva, nemojte biti razočarane ako još niste pronašle svoju "polovicu". Uživajte u životu, zabavljajte se i nemojte se zamarati glupostima. Postoje brojni zanimljivi načini da uživate u statusu single djevojke. Nemojte biti očajne, ljubav će vam pokucati na vrata kada se budete najmanje nadale. Ako postoji netko tko vam je suđen, on će se pojaviti, prije ili kasnije. Samo se prepustite rijeci života i pronaći ćete svog "Gospodina Pravog".Izvori: idiva.com
love.allwomenstalk.com
http://zena.hr/

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *