I srce i kruna

O, Bože njegovo milovanje, tako sezualno i izazovno, od kojeg je svaki delić njenog tela vibrirao vrelinom i snagom. Želja se širila u njoj kao šumski požar, sve do momenta kad joj je samo jedno bilo važno: biti njegova sva, odmah i zauvek. Tako je bilo svakog puta, od onog prvog dodira kad je zadrhtala kao nikada pre. Jednostavno, postao je deo nje, bez koga ona nije mogla dalje. Znala je da će tako biti od momenta kad mu je prišla u bazenu. Samo mesec i zvezde tropskog noćnog neba bili su svedoci njihove erotske igre. Držala ga je na odstojanju mučeći tako sebe više nego njega. A kad ju je on uhvatio, oteo joj se uzdah zadovoljstva jer ju je privukao sebi milujući jezikom njene grudi. Njegova ruka je zatim kliznula između njenih bedara i snažnim zamahom nogu povukao ih je oboje kroz vodu. Njenim telom valjali su se talasi zadovoljstva, vreli kao vulkanska lava. Nije vise mogla da izdrži, pa se naglim pokretom otrgnula iz njegovih ruku.

Drhteći od požude, iskočila je iz bazena žureći da se spusti na prostranu ležaljku. Pratio ju je u stopu. Puls joj je ubrzavao, jer je on prstima mazio njene obline, pa su joj se mišići grčili od prevelike želje. Kad se nagnuo nad njom, osetila je hladne kapljice vode, koje su se slivale iz njegove guste kose. Osetivši njegov jezik na svom pupku, prošaputala je:

- Stefano, moja jedina i večna ljubavi.

Razmaknuo joj je butine i kleknuo između njih. Kad je prodro u nju, tiho je vrisnula obavivši ruke oko njega i, prateći njegove ritmičke pokrete, stezala ga sve jače dok nisu zajedno doživeli vrhunac... Kad je otvorila oči, ugledala je njegov zanosni osmeh, kojem nikad nije mogla da odoli.

- Najlepše želje povodom godišnjice venčanja, gospodo Parenti. Žizela mu je radosno uzvratila osmeh. Lepšu čestitku nije mogla zamisliti. Bila je presrećna sa svojim mužem. Osećaj griže savesti, s kojim se dugo borila, Stefano je majstorski izbrisao i nije bilo razloga da misli na ono što je krila od njega. Ipak to ne može ugroziti njihov ispunjeni život.


PRETPLATITE SE
i čitajte odmah!

Već ste član?
Prijavite se ovdje»


isrceikruna

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *