Kad srce preskoči

Imam loš karakter i dobro tijelo. I kao svako drugo jutro, trenutak prije nego što otvorim oči zahvalim sudbini na tome što sam takva kakva jesam. I kao svako drugo jutro vesela sam zbog svih svojih kvaliteta. Znam se dobro parkirati, a još bolje znam reći: “Ne”. Eto, jučer sam na odjelu sa sirevima dotukla jednu dosadnu debelu ženu koja se gurala između mene i mog gauda light. Neće ići preko reda. A ja... mene se stvarno ne može zaobići.

Trenutno namjeravam okončati vezu sa svojim ljubavnikom. Dosađuje mi stalnim trabunjanjem o Hollywoodu gdje upravo sada snima svoj prvi film. Ne volim kada muškarci stalno pričaju o sebi. Kako onda pronaći prostor za moje priče o sebi?

Ne, nikad nisam pripadala među one koji vjeruju kako će im se ljudi diviti ako se oni budu divili njima. Razrogačenih očiju. “Aah!” i “Oooh!”. Kao gledanje vatrometa za otvaranja Olimpijade. Pih. Visoka sam samo metar šezdeset, ali već dugo nikoga ne promatram odozdo. Svatko je visok onoliko koliko se osjeća. A osjećaš se višim ako gledaš nadolje. Muškarci te vole kad ih poniziš. Besmisleno je pitati zašto. To je jednostavno tako.

Na primjer, moj ljubavnik je - ne želim mu reći ime jer je jako poznat, jako bogat i, naravno, jako oženjen - prekinuo snimanje s Winonom Ryder nakon što sam mu preko telefona spomenula kako bi bilo najgore što mi može učiniti da se razvede od svoje žene. I što se dogodilo nakon toga?

Winona puca od bijesa. Moj ljubavnik mi prijeti rastavom - od svoje žene. No, zadovoljna sam, a čarobni Chopardov prsten stoji mi kao saliven. Nikada mi nije bilo jasno zašto iz afere ne bih izašla bogatija - pritom ne mislim bogatija iskustvom. Zato više volim raskide odmah poslije Božića ili vlastitog rođendana.

Ja u načelu nikad ne darujem. Nekada sam imala prijateljice koje su svojim muževima same izrađivale adventske kalendare. Dvadeset i četiri male vrećice s dvadeset i četiri male stvarčice u njima. Danas više nemam prijateljica.


PRETPLATITE SE
i čitajte odmah!

Već ste član?
Prijavite se ovdje»


kadsrceposkoci

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *