Kako da u vezi dobijete ono što želite

Slledeći put kada treba nešto da tražite od svog partnera, razmislite o ovim savjetima.

Pitajte lijepo

Nećete dobiti ono što želite od vašeg partnera, time što ćete biti nepošteni i zahtevni. Sledeći put kada želite da Vaš partner spremi večeru, pokrenite ga sa komplimentom. Recite nešto poput: “Ljubavi, mnogo mi se sviđaju one špagete koje si prošli put napravio. Da li bi mogao opet? To mi je jedan od omiljenih obroka.” Laskanje bi trebalo da pomogne.

Nikako ne pitajte

Ako znate da će on prozreti vaše namjere kroz komplimente, pokušajte da ne tražite uopšte. Umjesto toga, uglavnom nagovijestite vaš zahtjev i nadajte se najboljem. Recite nešto kao: “Oh, Bože moj -. Ja apsolutno obožavam ovu torbu, ali uh, ne mogu sad sebi da priuštim kupovinu nečeg tako skupog upravo sada.” Plašite se da ovo možda neće funkcionisati? Razmislite o još agresivnijem pristupu korišćenjem malo obrnute psihologije. Kada tome pristupate, međutim, morate biti veoma oprezni. Vaš plan može da krene pogrešnim tokom. On zapravo može učiniti ono što pitate.

Pružajte malo

Dobiti ono što želimo može da bude jednostavno kao davanje onog što želimo. Želite li da vam da malo nježnosti? Onda, dajte mu vi prvi. Planirajte unaprijed kako bi mogli da ga iznenadite i na koji bi način mogli da mu pružite razne stvari. On će biti tako zahvalan za velikodušnost, da će vam vjerovatno vratiti uslugu. Ponekad su to obično vrste stvari koje on zaboravlja da uradi. Radite slatke stvari za njega – one koje vi želite od njega.Na taj način ćete mu dati nove ideje.

Nikad ne prijetite

Molimo vas, dame, nemojte biti djevojka koja daje partneru ultimatume i pretnje. Ne govorite ništa tipa: “Bolje očisti kuću prije nego što se vratim kući, inače…” ili “Ako ne prestaneš to da radiš, ostaviću te.” Ako na ovakav način tražite nešto od partnera, samo ćete ga razbjesniti. Vi pokušavate da dobijete ono što želite, zar ne? Vi ne pokušavate da učinite da Vas on prezire. Ako tako nešto kažete, možda ne bi trebalo da budete sa ovim čovjekom uopšte – ako je ono što on radi toliko užasno da biste bili spremni da ga napustite, ili ako Vam ne znači dovoljno da možete da ga prihvatite takvog kakav jeste, to ne može biti dobar znak.
Izvor: zenskikutak.rs

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *