Kako da vratite izgubljenu strast?

Mnogi parovi se, nakon mnogo godina provedenih u vezi ili braku, suoče s padom seksualne energije, što često zna da dovrde do raskida ili razvoda.
Zaljubljenost, seksualna privlačnost i strast vremenom blede ukoliko se o njima ne vodi računa. Parovi koji zapostave ove segmente u svom odnosu, vremenom počinju da se susreću s brojnim problemima koji neretko znaju da dovedu do svađa, manjka seksa, depresije, a potom i do raskida, odnosno razvoda braka.

Osećanje da nekoga volite, ali da više niste zaljubljeni najbolje opisuje stanje koje tiho i lagano ulazi u život partnera, a koje jasno govori da je stvar došla do tačke ključanja i da je teško popraviti stvari i vratiti se na staro stanje.

Kako biste izbegli teške posledice ili kako makar ne biste zašli toliko duboko u problematiku, konstantno i iznova morate da ulažete trud u odnos s partnerom, da iskazujete svoju ljubav jasno i glasno, da uvodite novine u svoj seksualni život i da uvek, bez obzira na obaveze i probleme, imate vremena za svog partnera.

Međutim, ukoliko je to već uzelo toliko maha da ne verujete da se može popraviti i izgladiti, najbolje bi vam bilo da prekinete celu stvar odmah, jer je dokazano da takav jedan mučni odnos škodi, prvenstveno vama, a potom i svima oko vas. Depresija, nezadovoljstvo, stres i napetost koji su prisutni u tim situacijama neretko znaju da dovedu do raznih oboljenja.

Stoga, dobro razmislite u kakvoj ste fazi i da li vidite svetlo na kraju tunela ili neću, a potom donesite po sebe najbolju odluku.Telegraf.rs

 

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *