Kako da zavedete njegov horoskopski znak

"Nikada nećete imati drugu šansu da ostavite prvi utisak", kaže jedna popularna poslovica! Zato saznajte šta je u horoskopu vaša simpatija i pročitajte kako da ga privučete najboljim potezima u samom startu.

Ovan

Ovnovi vole sigurnost u sebe i samouvjerenost. Osobe u ovom znaku uzbudjuju adrenalin i igre, vole da se raspravljaju – vodite računa, ovo je jako temperamentan znak.

Bik

Bikovi vole da sve osjete čulima, veoma su senzitivni. Kod zavodjenja ovog znaka vam može pomoći lijep parfem ili fina odjeća od lijepog materijala, to će sigurno osetiti i ostaviće utisak na njega. Bikovi vole da flertuju, tako da treba da se potrudite da potisnete stidljivost i da razgovarate slobodno i opušteno.

Blizanci

Blizanci vole intelektualnost i na tu kartu igrajte ako želite da ih zavedete. Zadivite ga svojim znanjem i umećem i tako ćete ga sigurno osvojiti.

Rak

Rakovi su veliki gurmani i do njihovog srca najlakše ćete doći preko stomaka, kako kaže narodna izreka. Pripremite ukusan obrok, uz romantiku i svijeće i to je pun pogodak. Srećno.

Lav

Lavovi vole pohvale. Vole da im se laska i obožavaju komplimente, bilo na osnovu fizičkog izgleda ili osobina. Proveren recept da Lava ili Lavicu ostavite bez reči je da nežno prodjete prstima kroz kosu.

Djevica

Djevice su veoma pedantni znakovi i vole urednost i čistoću. Impresionirajte je čistim stolom ili tip-top sredjenim stanom. Čistoća i urednost je glavni adut koji prolazi kod Djevica.

Vaga

Vage vole smirenost i nježnost. Vole lagani i romantični izlazak u restoran ili bioskop. Sve osobe rođene u znaku Vage “bije glas” da se dobro i lijepo ljube pa se i vi potrudite da budete pažljivi i nježni.

Škorpija

Škorpije vole kada im posvećujete pažnju, a bi bilo idealno da organizujete romantičnu večeru ili izlazak za koji se vidi da ste ga detaljno planirali. Nemojte odmah sve otkrivati i pokazivati jer one vole tajnovitost i zagonetnost.

Strijelac

Strijelci vole prirodu pa je vaš zajednički u dugu šetnju po šumi najbolji način da se približite i budete zajedno. Strelci vole humor i nemojte biti previše ozbiljni. Osmjeh je zaštitni znak kod Strijelaca.

Jarac

Pripremite se da Jarca zavodite polako i pažljivim pristupom, nikako nemojte brzati. Jarac cijeni izuzetno trud. Pripadnici ovog znaka skloni su laganom zbližavanju, pa ne dozvolite da vas savlada nestrpljenje već se i vi prilagodite tom postupnom vezivanju.

Vodolija

Vodolije vole neobičan pristup. Vole eksperimente ili tehnologiju. Sigurno će vam priskočiti u pomoć ako ih zamolite za pomoć oko tehnologije, društvenih mreža ili Interneta, a nakon toga će simpatije učiniti svoje.

Ribe

Ribe su vodeni znak i prirodno je da vole vodu i da se osećaju prijatno blizu vode. Bazen ili blizina neke vodene površine, rijeke, mora će biti prava stvar za šarmiranje ovo znaka. Vole masažu i da hodaju bose ili bosi – imajte to na umu kad smišljate zajednički izlazak u prirodu.

Izvor: Ljubavni horoskop

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *