Kako od muškarca da dobijete ono što želite?

Ponašajte se ovako i ješće vam iz ruke! Prije svega – prestanite kukati i prigovarati. Izbjegavajte svađanje, kvocanje, vikanje, suze i durenje. Najčešće je potrebno samo malo dobrog starog šarma.

Kako lukave i dosjetljive žene dobiju što žele? Portal Your Tango je istražio, a evo odgovora:

1. Postanite slatkica

Kad želite da muškarac nešto učini, postanite najveća slatkica i nevinašce. Iako niste naivni, ponašajte se tako i na sve što kažete dodajte malo šećera.

2. Iznenađenja

Ako dečko voli iznenađenja, uvijek budite spremne prirediti mu jedno. Ako želite nešto, primjerice da vam pomogne spremati, pripremite nešto što stvarno voli ili nešto za što znate da će mu se svidjeti. Dovoljno je samo malo iznenađenje i jest će vam iz ruke. Ne može biti jednostavnije.

3. Taktika zavaravanja

Savjet koji ste mogli dobiti od žena starije generacije - neka misli da je ideja njegova. Kad želite da nešto učini, pobrinite se da pomisli da je on došao na tu ideju. Činjenica da popuštate najbolji je način da nešto dobijete.

4. Stara škola

Možda vam se čini sasvim nevjerojatnim, ali ponekad trebate samo lijepo zamoliti - stvarno, stvarno lijepo. Recite mu da vam je to jako važno, i da ćete mu to nadoknaditi kasnije. Koji muškarac to može odbiti?

5. Oborite ga ljubaznošću

Prije nego ga nešto zamolite, dobro mu 'zamažite' oči. Ugađajte mu cijeli dan i pobrinite se da se osjeća dobro. Potom, kad ga već potpuno smekšate, recite mu 'strašnu' želju, poput toga da ćete vikend provesti kod vaših roditelja. Nakon što mu cijeli dan ispunjavate želje, kako će vas odbiti?

6. Oslonite se na poljubac

Prije nego ga zamolite nešto, nema ljepše stvari od dugog, strasnog poljupca. Nekima je to način da kažu - da trebam nešto od tebe, ali se ne želim svađati. A tko ne voli vrući, strastveni poljubac?

7. Nešto daš, nešto dobiješ

Prvo nastupite vi. Napravite mu večeru, a neka on pospremi stol. Platite mu večeru, a sljedeći put kad izađete, neka on uzme račun. Neka vidi da vi preuzimate inicijativu, onda će se i on truditi lijepo vam uzvratiti.
Izvor: magazin.net.hr

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *