Kako prići djevojci

Koliko vam se puta samo dogodilo da ste se našli vani u nekom noćnom klubu gdje ste ugledali ženu iz snova, ali jednostavno niste znali kako bi joj prišli, a da odmah ne dobijete košaricu? Sigurno ne jednom što je i normalno budući da čovjeka u svim njegovim željama uglavnom znaju spriječiti strahovi od poraza. Međutim nije dobro na samom početku biti pesimističan i odmah krenuti s negativnom energijom.

Naime više se puta pokazalo kako skoro niti jedna osoba ne voli kada je okružena negativnim osobama. Ako niste znali vaša negativna energija se itekako može osjetiti, pa tako i osoba koju pokušavate osvojiti.

Dakle ako vas zanima slijedi nekoliko zanimljivih informacija koje bi vam mogle pomoći kod sljedećeg zavođenja. Prije svega treba uzeti u obzir par faktora.

U slučaju da ste uočili svoju ženu iz snova, bilo bi najbolje kada bi pokušali uspostaviti kontakt očima i na taj joj način lagano dati do znanja kako vam se sviđa. Nemojte biti napadni i previše buljiti nego povremeno pogledajte u njenom smjeru i lagano dajte znak.

Nakon što ste uspostavili kontakt očima krenite polako prema njoj, opušteno i bez ikakve žurbe. Nemojte da ona stekne dojam kao da se negdje žurite. Budite faca i priđite joj polako. Ono što se uvijek preporuča kod prvih susreta, budite svoji.

Nemojte previše glumatati, budite onakvi kakvi jeste, u smislu da se ne prenemažete previše, jer ćete je na taj način sigurno odbiti. Pokušajte biti komični, nabacite koju šalu, pokažite kako ste zapravo vesela osoba i kako zračite pozitivnom energijom.

Kada ste uspjeli uspostaviti komunikaciju potrudite se saslušati ju. Nemojte samo vi pričati, dajte i njoj malo do riječi. Nabacite koji kompliment, ali nemojte pretjerivati, jer previše nikada nije dobro.

Ako uspijete doći do prvog spoja, pokažite kako vam je zaista stalo da se viđate i da ne namjeravate gubiti vrijeme na bezpotrebne igrice.Autor: S.Š. - Zanosna.com

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *