Kockanje s ljubavlju

Promatrao ju je. Zabavi povodom premijere nove televizijske Serije prisustvovale su brojne poznate ličnosti i mnoge od prisutnih žena možda su bile lepše od nje, ali po mišljenju Marlona Hanta, ona ih je sve bacala u zasenak. Njena prirodna lepota privlačila je poglede i muškaraca i žena. Svi su je smatrali ljubaznom osobom. Devojka iz kraja, pomislio je Marlon. Zračila je ženstvenosću, koja je u svakom muškarcu budila želju da s njom provede noć.

Ništa na njoj nije bilo izveštačeno: dugačka tamna kosa bila joj je blago talasasta, a kad se smešila, na njenim obrazima primećivale su se rupice. Na tom porcelanskom licu isticale su se blage crte. Njeno telo bilo je božanstveno - nekako nežno i neupadljivo u očima žena, ali zato veoma privlačno muškim pogledima.

Najfascinantnije su bile njene oči: plavetnilo u njima poručivalo je da je otvorena, čulna i saosećajna osoba. U muškarcima su te oči budile zaštitnički instinkt... ali i druge porive.Usne su joj bile izrazito čulne. Dok se smešila, izazivala je čitavu paletu osećanja. Ova žena umela je da bude iskrena i da ljude u to ubedi.

Nije bila glumica koja igra ulogu. S takvim darom mogla je da postane svetska zvezda, ne samo glumica u seriji koju je on kupio i obradio da bi baš, nju gurnuo u prvi plan.A čak nije znao ni to želi li ona da postane zvezda. Gurali su je njena iskompleksirana majka i ambiciozni muž scenarista. Ona se potčinjavala njihovim željama bez roptanja, ali kad je mislila da je niko ne posmatra i kad nije morala da se pretvara, Marlon je primećivao njen izgubljeni pogled.

Večeras je nastupala i gosti na partiju bili su fascinirani energijom kojom je zračila. Svi su se trudili da se bar na trenutak nadu u njenoj blizini. Oni s kojima je bila bliska držali su se po strani da bi ona bila u prvom planu, ali njena majka i muž nisu uživali u tome. Marlon je prisilio sebe da skrene oči s nje i da pogleda unaokolo.

Kao što je očekivao, njena majka flertovala je s vlasnicima televizijskih stanica da bi proširila mrežu svojih kontakata. Marlon nije voleo da sarađuje s tom ženom, ali to je bilo neizbežno jer je ona bila kćerkin agent. Trudio se da sastanci budu što kraći, jer nije želeo ništa slično pprisnijem kontaktu.


PRETPLATITE SE
i čitajte odmah!

Već ste član?
Prijavite se ovdje»


kockanjesljubavlju

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *