Komplimenti koje dame vole

Većina žena je najsretnija kada muškarci hvale njihovu vitku liniju, a samo tri odsto obožava da čuje kako ima lijep osmijeh. Treba biti obazriv sa komplimentima, zbog pogrešnih tumačenja.

Želite da imresionirate ljepši pol? Evo komplimenata koje žene najviše vole da čuju! Britansko istraživanje koje je obuhvatilo više od 2.000 osoba, pokazalo je da čak 43 odsto žena, polaže mnogo pažnje na tjelesnu težinu i da su najsretnije kada muškarci hvale njihovu vitku liniju. Samo tri odsto obožava da čuje kako ima lep osmeh.
Dosta dobro se kotiraju i komplimenti o mirisu i kosi. Ipak, u deljenju hvalospeva bi trebalo biti obazriv, s obzirom na to da je istraživanje pokazalo da čak 36 odsto pripadnica ljepšeg pola pogrešno tumači pohvale upućene na račun njihovog izgleda. Na primer, ako primjetite da su lijepo našminkane, 14 odsto žena to shvata kao upozorenje da su pretjerale, a komplimente o oblinama, ženski mozak obično "prevodi" kao višak kilograma. Ono što je sigurno, damama nikada ne bi trebalo reći da su se ugojile, da izgledaju umorno i neraspoloženo.
Izvor: Novosti

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *