Kraljevstvo snova

Izrekavši zdravicu, mladoženjin je brat podigao svoj pehar i neveselo se osmjehnuo mladoženji. Mladoženjini prijatelji podigli su svoje pehare, i s osmijehom netremice promatrali mladenkinu obitelj. I članovi mladenkine obitelji podigli su svoje pehare pa se ledeno nasmiješili jedni drugima. Mladoženja, koji kao da je jedini bio imun prema neprijateljstvu u dvorani, podigao je svoj pehar i smireno se osmjehnuo svojoj mladenki, ali osmijeh mu nije dosezao do očiju. Mladenka se nije trudila nikome osmjehnuti. Bilo je očito da je bijesna i nezadovoljna.

Uistinu, Jennifer je bila toliko gnjevna da je jedva zamjećivala da je itko ondje. U tom trenutku, svaki se atom njezinoga bića usredotočio na zadnju, očajničku molbu Bogu, koji je zbog manjka pozornosti ili manjka zanimanja dopustio da se ona zatekne u ovom žalosnom položaju. Gospode - nijemo je vri-snula, gutajući knedlu užasa koja joj je bujala u grlu - ako kaniš nešto učiniti kako bi spriječio ovo vjenčanje, morat ćeš to brzo učiniti ili će za pet
minuta biti prekasno! Ja valjda zaslužujem nešto bolje od ovog prisilnog braka s muškarcem koji mije ukrao djevičanstvo! Znaš, nisam mu ga ja sama jednostavno predala! Shvativši ludost kuñenja Svevišnjega, brzo se prebacila na preklinjanje: - Nisam li se uvijek trudila dobro te služiti? - nijemo je šapnula. - Nisam li ti se uvijek pokoravala?


PRETPLATITE SE
i čitajte odmah!

Već ste član?
Prijavite se ovdje»


kraljevstvo-snova

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *