MLADENCI, PAZITE SE: Ovo su najkritičnije godišnjice braka!

Kako svaka romantična veza, tako i brak ima svojih uspona i padova. Međutim neke godine od venčanja su zaista krizne za većinu brakova

Nedavno istraživanje pokazalo je da je najsrećnija treća godina bračnog života. Tada parovi uglavnom još uvek nemaju dece, ali s radošću planiraju dalji zajednički život.Narednih par godina, supružnici su upoznaju mane i vrline bračnog druga i uče kako da ih prihvataju. S obzirom na to da najčešće još uvek nema dece, većina prihoda odlazi zajedničke užitke poput putovanja, finih stvari i dovođenja u red porodičnog gnezda.

Ako je verovati rezultatima istraživanja, u većini slučajeva problemi nastupaju između pete i sedme godine, kada na svet dođu deca i kada je sve teže izbalansirati vreme koje zahtevaju porodica, karijera i sama veza.

U tim godinama, kada je potrebno obezbediti dovoljna sredstva za prijatan porodični život i kada se sve više vremena treba odvajati za brigu o mališanima, najviše ispašta ljubavni i seksualni život. Prioriteti supružnika znatno se promene nauštrb njihovog sopstvenog odnosa.

Ono što uliva nadu jeste da, ukoliko brak bez razvoda pregura sedmu baksuznu godinu, velika je verovatnoća da će trajati još dugo, dugo. Dok vas smrt ne rastavi.

(Telegraf.rs / Cosmopolitan.hr)

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *