Moj muškarac – Kazna

Seksi, divlji i opčinjujući nastavak romana Moj muškarac.

Džodi Elen Malpas knjigom Moj muškarac ‒ Kazna, drugim dijelom serijala Moj muškarac, pokazuje da brzi voz zvani Džesi koji ide na sedmo nebo može odvesti i pravo u pakao. Posle strašnih saznanja koja su je primorala da ostavi čoveka koga voli, Ava prolazi kroz najgore patnje. Smeh je zauvek ispario iz njenog života, a smenili su ga beznađe, očajanje i duboka pustoš. Međutim, prilike je teraju da se ponovo vidi sa Džesijem, i tad otkriva da je on u daleko gorem stanju od nje.

Ava preispituje svoju odluku, ali teško je iznaći pravo rešenje. Treba li da stavi Džesijevu ili svoju dobrobit na prvo mjesto? Može li preći preko strašnih stvari koje je krio od nje? Može li se nadati da će se njegovo nerazumno ponašanje prema njoj ikad promijeniti? Je li njihova ljubav dovoljno jaka da pobijedi Džesijeve demone? A ako jeste, hoće li joj ta ljubav ikad pružiti normalnu vezu za kojom žudi? Šta mora da uradi kako bi pronikla u dušu tog komplikovanog i hirovitog čoveka?

----

Još jedan opis:

Džesi je hirovit i tajanstven muškarac, ali je Avina jedina ljubav - ljubav koja podjednako greje ali i sagoreva. Nakon što je saznala strahotne detalje iz Džesijevog života, Ava nije imala druge - morala je da ga ostavi, mada ju je to ostavilo skrhanu i usamljenu. Nakon mnogo meseci beznađa, igrom slučaja, morala je da se vidi sa Džesijem, kojeg je zatekla u još gorem stanju.
Dok Ava preispituje svoje odluke i pita se da li ljubav sa Džesijem može da istraje i kroz najgoru buru, klupko događaja se sve više odmotava - u ovoj knjizi koja će vas zadiviti snagom erotskih scena ali i naglim i neočekivanim obrtima.

------

Kad je postala svjesna čime se točno bavi muškarac njezinog života, Ava O’Shea, mlada dizajnerica interijera, pokušala je pobjeći iz te veze i spasiti se. Međutim, Jesse Ward nije čovjek koji se predaje tako lako.

Ponesena sirovom požudom i strašću, Ava odlučuje njihovoj vezi dati novu priliku i ne sluteći kakva joj sve iznenađenja sprema njezin posesivni i dominantni muškarac. Šokirana i prestravljena svijetom u kojem se našla, Ava odlučuje konce njihove veze čvrsto preuzeti u svoje ruke.

„Nećete biti u stanju da se odvojite od ove knjige.“ FictionVixen.com

Pročitajte i druga dva dijela trilogije
Moj muškarac - Opsesija
Moj muškarac - Predaja


PRETPLATITE SE
i čitajte odmah!

Već ste član?
Prijavite se ovdje»

moj_muskarac_-_kazna-dzodi_elen_malpas

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *