Sve bi vam ovo rekao, samo da ima petlju…

Čini li vam se da partneru kod vas apsolutno ništa ne smeta i da sve radite savršeno zato što on nikada ništa ne zamjera, vrijeme je da se osvijestite. Istina je ipak malo drugačija.

Puno je toga što bi vam vaš muškarac rekao, skrenuo vam pažnju i zamjerio, ali se ne usuđuje. Uglavnom je u pitanju seks, izgled i vaša garderoba.

Koliko god neki zahtjevi trivijalno zvučali, njima je jednostavno teško da vam kažu pojedine stvari. I uvijek imajte na umu to da je svaki muškarac drugačiji i da ne mora značiti da bi vam rekao baš sve stvari s našeg spiska.

Nemoj samo ležati, reci nešto!
Vrištite, stenjite ili samo lagano uzdišite. Ma, nešto. Vole da čuju da vas zadovoljavaju, da uživate i dajte mu neki feedback. Osim toga, trebaju znati da rade pravu stvar. Povremeni komentar u seksu, sočna seksi rečenica na uho, to je ono što žele čuti.

Šta će ti sve te cipele i parfemi?
Možda se suzdržava da vam prigovori zbog mnogih pari cipela i čizmica koje imate, ali ustvari mu nije jasno čemu sve to. Pet pari dobrih cipela njemu se čini sasvim OK. Zašto baš svaku sitnicu morate spariti. Ali, koliko god ga to iritiralo, nekako se ne usuđuje da prigovori vašoj strasti.

Iniciraj seks. Barem ponekad!
Istina je da se svi muškarci osjećaju super kada im partnerka učini nešto lijepo. Obuče haljinu, seksi donji veš ili ih dočeka gola. Bitno je da vide da ste se potrudili. Kada ga zavodite podižete mu samopouzdanje i dajete mu do znanja da ga još uvijek itekako želite.

Budi seksi za mene
Vjerovatno nema muškarca koji ne bi bio sretan da ga žena zavede striptizom, pleše mu u krilu ili se jednostavno potrudi da bude seksi za njega. Malo im je i nezgodno da traže da budete seksi jer se boje da ćete to krivo protumačiti, te da bi se običan zahtjev mogao pretvoriti u raspravu s pitanjem: "Kako to misliš, dragi, zar nisam seksi?".

Bilo bi dobro da izgubiš koji kilogram
Nije da žele da ponovo izgledate kao da vam je 25, ali kada primijete da vam stomak i kukovi rastu, a da ste ga prestali pitati izgledate li debelo, kod muškaraca zvoni za uzbunu. Partner vas cijeni i zna koliko radite kod kuće ili na poslu, ali nikada vam ne bi priznao da isto tako ima koleginicu koja takođe ima djecu, ali izgleda super i njena dijeta je uspjela. Ovo bi vas sigurno užasnulo kada bi vam priznao.

Zašto uopšte kupuješ hranu koju nećeš da jedeš?
Umjesto toga, zagrabićete iz njegovog tanjira, uzećete mu posljednji zalogaj. A muškarcima to, iako će vam se smješkati, zaista jako smeta. Ako želite odrezak, naručite ga, a ne dirajte njegov mesni meni dok nabadate salatu po tanjiru.

Šta kažeš na to da snimimo seks?
Ovo pitanje zatražiće jako malo muškaraca, a neki se prave dobri momci i nikako da to pitaju, a vrlo vjerovatno svi to žele. OK, tu je Youtube, Facebook, a i, naravno, iskustva poznatih koji su to učinili i zažalili. Iako su njihovi snimci traženi i neki na njihovim objavama zarade brdo novca, sigurno bi bilo zainteresovanih i za vaš. Stoga s ovim zahtjevom, ako ga zatraži, budite jako oprezni.

(Kurir-info.rs)

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *