Nesputana sloboda (Joanna Scott)

Samanta Lorimer je razjareno otvarala fioke svog pisaćeg stola, praznila ih i zatvarala s treskom. Ta buka kao da joj je malo smirivala uzbuđene nerve i rastuženo srce. Lične stvari je ubacivala u ogromnu papirnu kesu, koja se napunila neverovatnom brzinom.

Kada je ispraznila sve fioke, uzela je još neke fascikle i knjige koje su bile njene, izletela je iz kancelarije i zalupila vrata za sobom. Bila je toliko uvređena i ljuta da bi joj godilo da se ceo zid zajedno sa vratima srušio za njom.

***
Samanta je znala da je, veoma lepa i zanosna devojka, ali nikada nije veliku pažnju posvećivala svom izgledu. Još dok je bila u srednjoj školi, drugarice su je nagovarale da se posveti nekom poslu gde bi njen izgled došao do izražaja, ali ona to nije želela i nikada nije sanjala da postane manekenka, foto model ih glumica.

Njena duga, plava kosa bila je podeljena po sredini i padala joj je na ramena. Oči su joj bile krupne, izuzetno plave, uokvirene dugim trepavicama. Mah, prćast nos i lepe malo punije usne, davale su njenom licu nezaboravan izgled. Bila je visoka i vitka devojka, skladnog, gipkog tela koje je privlačilo zadivljene poglede muškaraca i zavist žena.

Pored izuzetnog fizičkog izgleda, Samanta je posedovala i neverovatan šarm, prijatan, dubok, baršunast glas i neodoljiv smisao za humor. No, do sada je u životu uglavnom imala neprijatnosti zbog izgleda jer su svi muškarci pokušavali da je osvoje i mada im ona nikada nije davala povoda, nikada nije ostajala neprimećena.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *