Nevina vatra

Bragg saga, 1-vi roman:

"Priljubila je svoje sitno tijelo uza zid. Čula je njegovu dreku i majčine tihe jecaje. Sledila se od straha, isuviše preplašena da bi hodnikom otrčala u kuhinju, u sigurnost uz dadilju, kuharicu i sluškinje.
Njezino maleno, napeto bijelo lice s ogromnim ljubičastim očima bilo je gotovo u razini s okvirom vrata i, ne kaneći, lagano je isturila glavu i provirila u očevu radnu sobu. Bio je ogroman čovjek. Visok, krupan i crnokos, besprijekorno odjeven, kao i uvijek. Urlao je na njezinu majku koja je, jednako kao i Miranda, bila tamnokosa, blijeda i sitna. Stajala je ispred njega, drhteći i susprežući suze."

Zaručnika nije sama izabrala. Naivna i neiskusna, Miranda iza sebe ostavlja jedini život koji je ikad poznavala, kako bi se udala za muškarca kojega nikad nije vidjela. Na tom je putovanju prati prijatelj njezina zaručnika, Derek Bragg, grub, muževan rendžer čije je neotesano ponašanje i iskreni komentari glede njezine ljepote ispunjaju bijesom. Više od svega ostaloga, želi se vratiti kući, nedirnute čednosti i sreće. Derek nije imao pojma da će Miranda njegovo iskreno divljenje njezinoj ljepoti shvatiti tako uvredljivo. Iako pokušava zanijekati svoje osjećaje, zna da se beznadežno zaljubljuje u nju. A ubrzo se i Miranda počinje boriti sa željom prema svom zaštitniku – i pitati se ne bi li trebala žrtvovati svoju nevinost vatri koja bez nadzora bukti u njezinome srcu.


PRETPLATITE SE
i čitajte odmah!

Već ste član?
Prijavite se ovdje»

nevina-vatra

Pročitajte i ostale romane iz serijala (koristite Pretragu):

1. Nevina Vatra
2. Vatrena Oluja
3. Ljubicasta Vatra
4. Nepredvidivo Srce
5. Tamni Plamenovi
6. Rajska Vatra

Podijelite s prijateljima!

  3 0 komentara

  1. MissBennet 17. Aprila 2013.
  2. Gordana 20. Aprila 2013.
  3. Jovance 9. Januara 2015.

  Leave a Reply

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *