Osamdeset dana (6 knjiga)

Uzbudljiv i zavodljiv, roman "Osamdeset dana", ljubavna je priča koja će vas ostaviti bez daha.

Prvi roman uzbudljive trilogije Osamdeset dana Vine Džekson - Vezivanje
Prvi roman uzbudljive trilogije Vine Džekson prava je gozba za sva čula.
Zarobljena u teskobnoj vezi sa čovekom koji ne prihvata njenu strastvenu prirodu, violinistkinja Samer Zahova olakšanje nalazi u muzici. Popodneva provodi svirajući u podzemnoj železnici, zanesena delima Vivaldija i Mendelsona.
Kada se njena violina nepovratno ošteti, stiže joj iznenađujuća ponuda od Dominika, univerzitetskog profesora, kojeg je neodoljivo privukla Samerina muzika. Dominik će njen gubitak nadoknaditi skupocenim instrumentom, pod uslovom da mu Samer održi privatan koncert.

Ne mogavši da poreknu privlačnost koja buja među njima, Dominik i Samer se upuštaju u strastvenu vezu punu izazova, nepredvidivu i uzbudljivu. Za Samer je to prilika da napokon ispolji mračnu stranu svoje prirode. No uskoro će otkriti da su takva zadovoljstva neminovno povezana s bolom.
Može li odnos zasnovan na takvim temeljima prerasti u dugotrajnu vezu?


Drugi roman uzbudljive trilogije Osamdeset dana Vine Džekson - Požuda
Privlačna violinistkinja Samer i harizmatični univer­zitetski profesor Dominik pokušavaju da nadograde svoje erotske igre: uzbudljivim putovanjem u Nju Orleans, provokativnim

plesom u noćnom klubu, savršenom porcijom ostriga, vezivanjem... emocijama. Ali za emo­tivnu vezu potrebno je još nešto osim erotske mašte i erotskih igračaka, a verbalna komunikacija ispostavlja se kao ozbiljna prepreka njihovoj bliskosti.
Dok pokuša­va da zaštiti Samer od njene mračne strane, Dominik i ne primećuje da nezadrživo srlja ka kraju, pogubnom za oboje. Nova lica i stare greške gumuće ih u bolno udalja­vanje obeleženo preispitivanjem, ali i u nove i zaprepašćujuće erotske eksperimente.


Treća knjiga uzbudljive trilogije Osamdeset dana Vine Džekson - Usijanje
Violinistkinja Samer Zahova se vraća u London, grad u kojem je za nju sve počelo. Sama i slobodna u prestonici hedonizma, upušta se u vezu o kakvoj mnogi sanjaju, vezu za koju je potrebno troje... Ali kada Samerina skupocena violina nestane, u njen život se vraća Dominik, gospodar njenih čula i najintimnijih želja. No ljubav i strast često ne idu ruku podruku i uprkos neporecivoj strasti, Samer i Dominik oklevaju da se ponovo prepuste jedno drugom.

Ipak, ako se u poigravanju vatrom neiskusni opeku, iskusni će na njoj znalački iskovati najjače i najslađe oružje ljubavi. Osim toga, teško je odreći se nekih zadovoljstava...
Ljubavna priča koja će vam oduzeti dah, probuditi i uzbuditi sva vaša čula...


Četvrti roman uzbudljive trilogije Osamdeset dana Vine Džekson - Balerina
Nakon preseljenja u Njujork, ukrajinska plesačica Ljuba se zaljubljuje u lošeg muškarca. Čej je zgodan i zagonetan trgovac retkim komadima ćilibara, koji Ljubu obara s nogu u vrtlogu strasti i romantike. Međutim, Čej često nestaje bez objašnjenja. Ljuba ne može da se odupre njegovoj privlačnosti, ali njihova burna veza se okončava kad otkrije da muškarac kojeg voli skriva šokantnu tajnu.

Uzbudljiv novi roman Vine Džekson iz vrelog serijala "Osamdeset dana" predstavlja romantičnu priču o ljubavi, odanosti i požudi.


Peti roman uzbudljive trilogije Osamdeset dana Vine Džekson - Suza
Oduvek sam sanjarila kako ću se jednog dana zaljubiti, osetiti istinsku, bezuslovnu ljubav.

Lili ima samo dvadeset jednu godinu, još ne zna šta želi od života, ali je uvek osećala da joj je tesno u sopstvenoj koži, da joj nešto nedostaje, da tek treba da ispuni najskrivenije želje. U Londonu, savršenom gradu za novi početak, upoznaje neustrašivu Lijanu, koja je uvodi u uzbudljiv svet strasti i avantura. Tri muškarca, tri prilike da buntovna muzičarka spozna sebe i, malo-pomalo, prihvati svoju čulnost.

Od strastvene veze lišene emocija, preko uzbudljive avanture s neodoljivim bubnjarem čuvene rok grupe, a zatim i sa slavnim fotografom, Lili stiže do zagonetne žene koja će je ohrabriti da bez zazora istražuje svoje želje i fantazije.

Ipak, ni najsmelije pustolovine u mutnim virovima paralelnog sveta, u kojem putenost ne poznaje granice neće joj doneti mir. Da li je ono za čim Lili traga sve vreme bilo tu, nadohvat ruke? Da li je Lili dovoljno mudra da prihvati svoju prirodu?

Zavodljiva i romantična – po mišljenju čitalaca i najuspelija – priča o jednoj od sporednih junakinja prva četiri romana iz serijala Osamdeset dana.


Šesti roman uzbudljive trilogije Osamdeset dana Vine Džekson - Ljubavnica
Poslednji, šesti deo popularnog serijala Osamdeset dana.

Poput princeze u bajci, Aurelija je na svom prvom karnevalu iskusila i prvi strastveni i sudbonosni poljubac. Nakon što je misteriozni muškarac pod karnevalskom maskom u trenu nestao, Aurelija se zaklela da će ga pronaći.
Međutim, Aurelija je u međuvremenu otputovala na školovanje u Ameriku i malo-pomalo otkrila svet skriven od pogleda, čulan i zasenjujuć, svet ekskluzivnih balova sa probranim gostima, koji se održavaju na tajnim lokacijama širom sveta.

Aurelija uskoro postaje njegova najblistavija zvezda tog novootrkivenog sazvežđa, i dok ushićena jezdi tim privlačnim nebom, i ne sluti da je sve bliža istini o svojoj prošlosti i svom tajanstvenom dobrotvoru koji joj je omogućio odlazak u Ameriku.


PRETPLATITE SE
i čitajte odmah!

Već ste član?
Prijavite se ovdje»

osamdeset_dana_suza-vina_dzekson

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *