Kako vratiti bivšeg dečka

Ukoliko ste se pokajali zbog raskida i želite da se pomirite s bivšim, evo na koje stvari treba da obratite pažnju

Kako vratiti bivšeg dečka

Kako vratiti bivšeg dečka?

Ukoliko ste se pokajali zbog raskida i želite da povratite svog sada već bivšeg dečka, ne treba da očajavate već da se potrudite da vam misija uspije. Međutim, nije dovoljno samo ga zvati i tražiti od njega da vam oprosti. U zavisnosti od razloga vašeg raskida, zavise i vaše šanse za uspjeh.

Ukoliko ste ga ujeli za srce, moraćete debelo da se potrudite, a ukoliko je situacija blaža, vjerovatnoća da ćete ponovo ljubiti njegove usne je veća. Ipak, i u jednom i u drugom slučaju morate da se pozabavite sljedećim stvarima.

Pronađite zajednički jezik
Ako se pronađete u začaranom krugu u kojem se glavna riječ vrti oko razloga zbog kojeg ste raskinuli, ne pokazujte neslaganje s partnerom. Nastojte da pronađete zajednički jezik i dozvolite istini da izađe na površinu. jNa kraju krajeva, izvinite se za ono loše što ste uradili.

Bez ubjeđivanja
Kada želite da povratite muškarca, dozvoljeno vam je da mu tražite oproštaj, ali ne i da pravite upijače i puzite pred njima. Očajnički pokušaji mogu samo još više da ga udalje i ubijede da mu je super bez vas. Naime, muškarce privlače žene koje odišu samopouzdanjem.  Vrijeme je da kročite u život sa smiješkom na licu jer će ga upravo ta pozitivna energija natjerati da vam se vrati.

Preuzmite odgovornost
Raskid sagledajte iz šire perspektive te razmislite o tome kako ste vi doprineli kraju vaše ljubavi. Na primer, ako ste imali naviku da preispitujete svog partnera, čini se da imate problema sa poverenjem u drugu stranu, a samim time i u sebe.

Riješite ključne probleme
Ako vaša ljubavna veza dobije priliku za novi početak, iskoristite je na najbolji mogući način. Nikako ne nastavljajte svoju ljubavnu putanju sa pozicije na kojoj ste stali. Umesto gradnje na ruševinama, osvrnite se na stvari koje su pošle po zlu i sporazumno ih riješite.

Zadržite optimizam
Novi početak je prilika za jasno postavljenje ciljeva. Dopustite da se stvari razvijaju svojim tokom i ostanite otvoreni za sve opcije. Ako ne uspijete u svojem pokušaju da povratite bivšeg dečka, pokušajte to protumačite to kao priliku za nove ljubavi. Izvor: Telegraf.rs

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *