Poticaj

Pogledala sam se u zrcalu u kupaonici kako bih se uvjerila da moje lice nije pokazivalo znakove današnjeg stresa. Zadovoljna, povukla sam kosu iz repa u kojem je bila cijeli dan i četkala je sve dok nije padala mekano i raspušteno po mojim ramenima. Bacila sam tajice i majicu koju sam nosila cijeli dan u koš za rublje. Prije negoli sam krenula u spavaću sobu, uzela sam losion za tijelo za koji je Nathaniel jednom rekao da miriše poput grijeha umotanog u svilu i nanijela ga na noge i ruke.

Prtljala sam po ladici s rubljem i napokon se odlučila za dugu prozirnu satensku spavaćicu. Srebrnu, naravno, jer to mu je bila najdraža boja na meni.

Većinu noći nije mi trebalo tako dugo da se spremim za krevet, ali večeras je bilo drugačije. Kad je stigao doma, brbljali smo kratko prije negoli su nas djeca prekinula. Zatomila sam smijeh kad je naša četverogodišnja kći Elizabeth tužno rekla da ne može naći ljubičastu pastelu koja joj je trebala za dvorac što ga je bojila. Da se ne bi osjećao zanemareno, naš osamnaestomjesečni sin Henry podigao je ruke i ponavljao: “Tata! Tata! Tata!” sve dok ga Nathaniel nije podigao.

Nakon toga sobu je ispunila Henryjeva vesela vriska. Sve dok Nathaniel nije namirisao nešto.

“Opet?” upitala sam. “Presvukla sam ga prije manje od sata.”

“Zacijelo je od antibiotika”, rekao je Nathaniel i to je vjerojatno bila istina. Henry se neuspješno pokušavao riješiti upale uha, ali lijekovi su mu stvarali probleme u trbuščiću. “Hajde, maleni, idemo se presvući.” Dok su odlazili, pogledao je preko ramena. “Moramo razgovarati poslije, Abigail.”

Abigail.

Čuvši od njega na taj način svoje puno ime, zaustavila sam se, tijelo mi se zapalilo žudnjom, a odzvanjalo je mojim mozgom tijekom večere, kupanja i uspavljivanja. I on je bez sumnje znao da hoće. Kad me zvao Abigail, nije bilo važno što sam njegovu ogrlicu nosila samo jednom mjesečno ili što je seks inače bio brz i rijedak. Samo jednom riječju, moj suprug postao je moj gospodar. I moje tijelo nije samo odgovaralo, nego je molilo za dominaciju. Samo razmišljajući o načinu na koji je to rekao, tonom koji je uspijevao zvučati činjeničan i zapovjednički u isto vrijeme, trnci su mi prošli kralješnicom. Spustila sam se stubama i našla Nathaniela u dnevnoj sobi kako čita. Podigao je pogled kad sam ušla, a njegove su zelene oči vrludale po svakom centimetru moga tijela. Sjela sam pokraj njega i srce mi je zakucalo jače kad je provukao ruku kroz moju kosu i privukao me bliže za poljubac.

“Mirišeš nevjerojatno i izgledaš vraški seksi”, rekao je uz moje usne.


PRETPLATITE SE
i čitajte odmah!

Već ste član?
Prijavite se ovdje»


poticaj

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *