Prešli ste tridesetu i nemate partnera? Pročitajte ovo!

Pomislite li ikad da su vam uvelike smanjene šanse za pronalazak kvalitetnog partnera samo zašto što ste prešli tridesetu i svi dobri muškarci su ili već oženjeni ili u vezama'? Grdno se varate!

Tridesete su najbolje godine za biti u vezi, jer ste upravo u ovim godinama dovoljno zreli i spremni posvetiti se ozbiljnoj vezi. Vaš se život uvelike može promijeniti na bolje ako u ovom periodu života uspijete naći svoju srodnu dušu, ali trebali biste napraviti nekoliko stvari prije nego se upustite u potragu za onim pravim.

Radite na sebi i svojoj ličnosti

Kada navrše tridesetu, žene ili postaju opsjednute s vlastitim izgledom ili posve prestanu mariti za vlastiti odraz u ogledalu. Bez obzira na koju stranu vi naginjete, na krivom ste putu. Trebali biste prihvatiti činjenicu da ne možete izgledati mlađe uz pomoć 'čudotvornih tretmana' koji obećavaju brda i doline, a ne pokazuju nikakve rezultate. Isto tako, ne biste se trebali u potpunosti odreći truditi oko izgleda zato što ste sad već, po vlastitom mišljenju, 'žena u godinama'.

Ako želite pronaći nekog kvalitetnog, prvo se trebate pobrinuti oko vlastitog izgleda kako biste se doimali prezentabilnima. Nosite odjeću koja vam pristaje, koristite šminku kako biste naglasili adute i prikrili nesavršenosti, isprobajte frizuru zahvaljujući kojoj izgledate neodoljivo. Važnije od svega, pripazite na to da ne prijeđete granicu dobrog ukusa. Previše šminke, previše ruža ili neprimjerena odjeća neće vas dovesti nikud.

Ne žurite nikud

Kada počnete hodati s nekim, pobrinite se da to bude sporo i lagano. Prvo ga nastojte upoznati, saznati koji su njegovi interesi i hobiji, odgovara li karakterno vašim osobinama, pa tek tada odlučite kako ćete se u budućnosti ponašati. Ako je njegovo mišljenje o nečemu drugačije o vašeg, nemojte skakati pred rudo i vašem odnosu odmah prognozirati propast. Isto tako, držite do vlastitih kriterija i nemojte pristajati na sve samo zato što mislite da nećete pronaći nikog boljeg.

Ne budite previše kritični

Do svoje tridesete godine već ste naučili štošta o ljudskoj prirodi, i već otprilike znate kako se tko ponaša, no to ne znači da biste vagati osobnost svake osobe na istoj vagi. Ne budite previše kritični i ne upuštajte se u pretjerano analiziranje nečijeg ponašanja. Pustite da vas vlastito iskustvo vodi tamo gdje trebate biti, ali istovremeno zapamtite da ste vi ta koja vuče konce i zapovijeda svojom sudbinom.

Ne zvučite jadno i patetično

Ako niste našli partnera do tridesete, vjerojatno ste već postali prilično nestrpljivi. No, to nije razlog da se upuštate u patetične jadikovke o tome kako vas je život prokleo. Ovo je možda najgore što si možete priuštiti. Nesreća privlači nesreću i loše raspoloženje privlači depresiju, a to naposljetku dovodi do stvaranja uvjerenja da nikad nećete pronaći nikog za sebe. Malo po malo sebe ćete uvjeriti u to i malo po malo će to postati istina.

Budite jasni oko vlastitih očekivanja

Kada upoznate nekog tko vam se potencijalno sviđa, prvo s njim opušteno razgovarajte. Recite mu što očekujete od svog potencijalnog partnera, ali i što ste sami spremni uložiti u odnos. Ako se nečija očekivanja i želje poklapaju s vašima, to je dobar temelj za nastavak razvijanja odnosa. K.H. / MagForWomen

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *