Prvi spoj? Ove teme će muškarca na smrt preplašiti!

Ako neke od ovih stvari "potegnete" na prvom sastanku, vrlo je verovatno da ćete da uplašite muškarca sa kojim ste izašli.. Muškarci još uvek nisu spremni za ovakve teme, barem ne na samom početku veze.

1) MIŠLJENJE O BIVŠEM

Možda još uvek mrzite bivšeg i nemate lepo mišljenje o njemu, ali nikako ne otvarajte tu temu, jer ljuta, povređena, ogorčena, prevarena osoba nije neko sa kim bi bilo ko hteo da se zabavlja.

2) ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Možda će kasnije biti vremena da upoređujete ožiljke od operacija, ali u početku, naročito ne na prvom sastanku, niko ne bi voleo da sluša detalje o vašim “nervoznim” crevima, inficiranom noktu ili nečem sličnom.

3) USPEŠNA KARIJERA

Ne hvališite se karijerom, priznanjima.... Bolje je da to oktriva postepeno i svaki put se lepo iznenadi.

Umesto toga, bolje govorite o tome šta volite da radite i o svojim hobijima.

4) RAZMIŠLJANJA O SUŠTINI ŽIVOTA

Vaše duboke misli o životu i postojanju, trenucima otkrovenja, tačnije, vaša preterana ozbiljnost može da zaplaši budućeg partnera. Možda kasnije, kada prođe neko vreme, razmena mišljenja o životu može da produbi vašu vezu. Ali, za početak, neka teme vaših razgovora budu nešto lakše.

5) RECENZIJA KNJIGE "50 NIJANSI SIVE"

Ako ste sigurni da među vama postoji hemija i ako vam oboma bude prijao seks, onda možda, ali samo možda, možete da govorite o tome kako ste doživeli ovu knjigu.

Jer, ova knjiga može da bude i nagazna mina u konverzaciji koja još uvek nije neophodna u prvo vreme.

6) KUĆNI LJUBIMCI

Iako vi možda mislite da je to baš slatko, vaš partner možda ne misli tako. A možda je i alergičan na kućne ljubimce. Odložite ovaj razgovor sve dok ne uđe u vašu spavaću sobu.

7) POLITIKA

Politika se uvek u jednom trenutku postavi kao tema i često dovodi do burnih diskusija. Ako ne volite politiku i ne volite uopšte da pričate o njoj, to je najbolje, ali, ako nemate slične političke stavove, to može da vas odvrati od želje da ulazite u dublju vezu sa osobom koja je preko puta vas.

8) BIOLOŠKI SAT OTKUCAVA

Ako vam je cilj da se udate, ostavite to za kasnije. Prva tri izlaska neka budu rezervisana za prijatna ćaskanja. Na prva, recimo, tri sastanka, neka vam teme budu filmovi, knjige, hobi, razonoda, hrana... Krupne teme, kao što je brak, ostavite, na primer, za početak četvrtog meseca zabavljanja. Izvor: Žena Blic

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *