Harlekin – Ljubavnica njegovog visočanstva

Nakon mnogih problema sa porodiĉnom farmom, Žizel Foster odlazi na odmor na jedno idiliĉno pacifičko ostrvo. Tamo je s nogu obara predivni zgodni stranac. Ubrzo, ona otkriva da je riječ o čuvenom plejboju, princu Romanu Manjatiju. Iako zna da njihova veza nema budućnosti i da ona ne pripada njegovom svijetu, Žizel ipak odlučuje da se upusti u kratkotrajnu vezu s njim...a onda ga ostavi. Samo, da li će je Roman pustiti da ode?

***

Dok su se njih dve opraštale na aerodromu u Oklandu, Mora je rekla: – Sada uživaj! Žizel Foster se nasmešila: – Naravno da hoću.

Kuma joj je blago rukom dala znak da požuri ka izlazu i dodala: – Kad se vratiš,želim da vidim kako ti se oči sijaju, da nestanu ti tamni kolutovi i da ti hod bude lepršav a obrazi rumeni. Predugo si naporno radila i zato je onaj grip prešao u upalu pluća. To neka ti bude upozorenje.

– Znaš da sam ja oduvek bila bledunjava. Leola je bliznakinja zlatastog tena i rumenih obraza! A neko mora da radi kako bi se Parirua održala u životu – branila se Žizel dok je proveravala putna dokumenta.

Starija ţena ju je pronicljivo pogledala: – To što je generacijama u posedu tvoje porodice ne znači da život treba da posvetiš imanju.

– Ali ja to volim – odvratila je Žizel.

Mora uzdahnu. – Znam, znam. I previše, ali nemoj da sad poĉinjem o tome. Pokušaj da zaboraviš na farmu, stado, radnike i hipoteku u naredne dve nedelje.

Kad bi to bilo tako lako! Međutim, Žizel klimnu glavom. –Važi.

– Verovatno ćeš shvatiti da je Kokosov zaliv suviše bučan za tvoj ukus, barem u početku, ali pokušaj da se opustiš i zabavljaš.

Možeš malo i da luduješ, mnogo da flertuješ i smeješ se – Mora se nasmešila i poljubila Žizel u obraz, a potom je blago gurnula i dodala: – I obavezno se odmaraj svako popodne. Zaista želim da ti obrazi budu rumeni kada se vratiš.

Žizel ju je čvrsto zagrlila. – Mnogo ti hvala, ne samo zato što si organizovala ovo putovanje već i što si ga platila. Obećavam da ću uživati u svakom trenu.


PRETPLATITE SE
i čitajte odmah!

Već ste član?
Prijavite se ovdje»

Robin-Donnald-Ljubavnica-njegovog-visocanstva

Podijelite s prijateljima!

    2 0 komentara

    1. dubravka 30. Novembra 2012.
    2. Angie 1. Decembra 2012.

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *