Slatki greh

Srce joj je poskočilo u grudima. Egzotično? Možda je takav utisak ostavila na njega zato što se doterala. A sutra... sad nema smisla kvariti sliku koju je on stvorio o njoj.
- ”Tama” je indijanska reč za munju - objasnila je.
- Moja majka je dodala “Lin” da bi ime zvučalo lepše.
- Munja... - nasmešio se. - Nameravaš li da me pogodiš? - Samo ako ne budeš dobar prema meni.
- Tako znači... Kada su zajedno izašli iz crkve, sunce nije sijalo samo za nevestu, već i za njenu petu deverušu. Temi je bila odlično raspoložena, a Flečer je uživao u njenom društvu. Smatrao ju je egzotičnom. Život je bio lep. Isprva nisu mogli da nastave razgovor, jer ih je fotograf neprestano upućivao na nove pozicije na crkvenom stepeništu, za grupne fotografije. Kada je predložio da ona i Flečer stanu bliže jedno drugom, Temi nije imala ništa protiv. Flečer ju je obgrlio rukom oko struka i privukao sebi. Dosezala mu je jedva do ramena. Uz visokog i snažnog muškarca osećala se divnom i zaštićenom iako joj se ta ideja, naravno, činila staromodnom. Ali Flečer Stenton budio je u njoj praiskonske instinkte.
- Hm... čak je i tvoj parfem egzotičan - prošaptao joj je na uho, a od topline njegovog daha obzela ju je prijatna jeza.
- Zove se “Beli dijamant” - objasnila je, srećna što je Dženifer insistirala na tome da joj nanese malo dragocenog mirisa.
Flečerove oči blesnule su na tren.
- To zvuči hladno. Parfem bi trebalo da se zove “Goruća strast”. Nehotice se zakikotala, a Dženifer ju je upitno pogledala.
- Šta je tako smešno?
- Ništa - uzvratila je Temi odmahujući glavom i uzalud se trudeći da uspostavi kontrolu nad sobom.
- Hajde, kaži mi - navaljivala je prijateljica gledajući u Flečera.
- Tamalin ima vatrenog obožavaoca - odgovorio je on smireno.
- Tamalin? - Dženifer se začudila što ju je Flečer nazvao punim imenom.
- On smatra da mi to ime bolje pristaje - objasnila je Temi ponovo se kikoćući. Flečer ju je stegnuo oko struka i Temi je uzdrhtala.


PRETPLATITE SE
i čitajte odmah!

Već ste član?
Prijavite se ovdje»


slatkigreh

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *