SMS poruke će ga otkriti

Kad ste posljednji put uzeli olovku i papir te nekome napisali pismo? Ne sjećate se? Naravno, u današnje vrijeme komuniciramo SMS porukama, e-mailovima i ostalim digitalnim pomagalima. Cosmopolitan otkriva kako možete dešifrirati njegove SMS poruke, odnosno saznati što osjeća prema vama…

ŽELI VEZU
Ako se uporno javlja cijeli dan i opisuje vam svakakve gluposti i detalje koji su mu se dogodili, najvjerojatnije želi vezu – misli da će vam se više svidjeti ako svakih 20 minuta vidite njegovo ime na mobitelu.

ŽELI SEKS
Ako izbjegava duge poruke (ne daj bože da bi rekao nešto o sebi), šalje ih samo nakon 19 sati i predlaže susret kod njega ili kod vas, znači da želi isključivo seks – osobito ako vam takvu poruku pošalje svakih nekoliko dana, a ne svaki dan.

IZBJEGAVA SMS
Ako se njegove poruke svode na četiri riječi: “Hoćemo se vidjeti večeras?”, to ne znači da želi isključivo seks. Velika je vjerojatnost da želi razgovarati s vama uživo, a moramo priznati da je to ipak najbolji način komunikacije. Stoga bi takvog dečka trebalo uzeti u obzir…

DESET PORUKA, A ONDA DUUUGA TIŠINA
Ako vam pošalje u nizu desetak “vrući” poruka, a onda se nekoliko dana ne javlja, vjerojatno je imao “trenutačnu inspiraciju” – očito pod utjecajem alkohola! Odnosno, Napaljenko je malo zabrijao, očajno je htio naći se s vama, zabrijati, a poslije – e, to vjerojatno ni on ne zna… Moguće je da bi poslije htio nestati iz vašeg života.

NIKAD NE POŠALJE PRVI PORUKU, A UVIJEK ODMAH ODGOVORI
Nije se javio nekoliko dana, vi mu pošaljete poruku, a on odgovori za dvije sekunde – zbunjujuće, zar ne? Očito mu se sviđate i voli biti s vama, ali vjerojatno nije siguran želi li ozbiljnu vezu. U tom slučaju teško je odlučiti – možete pokušati, inicirati izlazak (na koji će vjerojatno pristati), ali budite oprezni – postoji mogućnost da neće razmišljati o vama onoliko koliko vi o njemu.

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *