Šta privlači muškarce više od izgleda?

Izgled svakako privlači "na prvu loptu", međutim, ono što se muškarcima sviđa kod žena često nema veze s izgledom, veličinom grudnjaka, da li je kosa duga ili kratka i ostalim sličnim stvarima.

Evo koje su to stvari koje su njima bitnije od fizičkog izgleda:

1. Da bude spontana

Spontana devojka zna da se prilagodi svakoj situaciji, ona je uvek spremna da proba nove stvari, a muškarci to obožavaju. Ipak, najbitnije je da u svakoj prilici budete prirodne, opuštene i svoje.

2. Da zna da sluša

Većina muškaraca ceni ženu koja dozvoli i njemu da dođe do reči, kao i onu koja je sposobna da ga sasluša bez prebacivanja kao što je: "jesam ti rekla!" ili bez komentara šta bi ona uradila da je bila na njegovom mestu.

3. Da je srećna i ispunjena

Žene koje zaista uživaju u onom što rade su svakako privlačnije od onih koje se stalno žale na svoj posao, izgled i druge probleme. Devojke, prestanite sa primedbama i uživajte u stvarima koje imate, a ako niste zadovoljne sa tim, onda se potrudite da barem ono što je u vašoj moći izmenite.

4. Da uživa u hrani

Hraniti se zdravo i voditi računa o ishrani je jedno, dok je opsesivno brojanje kalorija nešto sasvim drugo. Dok je prvo dobro za vaše zdravlje i samopouzdanje, drugo nije dobro za vas, a neće ostaviti ni dobar utisak na vašeg partnera. Zamislite samo scenu da morate i u restoranu da brojite svaki zalogaj. Verujte, to se vašem izabraniku neće nimalo dopasti.

5. Da nauči da kuva

Izreka da put do muškog srca ide preko stomaka ipak ima nekog smisla. Ako ne možete da zamislite kako po ceo dan zavijate sarme, naučite da kuvate barem tri do četiri jednostavna, a ukusna jela. On će to sigurno ceniti.

6. Da bude spremna na kompromise

Svako od nas želi uz sebe osobu koja je spremna ponekad i da popusti, ali i prihvati neke naše hirove. Ukoliko vam vaš partner izlazi u susret po tom pitanju, morate i vi da popustite i prihvatite negove želje zarad harmonije u vezi.

7. Da bude brižna

Svaki muškarac želi da zna koliko vam je stalo do njega, ipak budite pažljivi, jer preterano ponavljanje da ga volite može da izazove i kontraefekat. Zapamtite da su dela uvek jača od reči.

8. Da bude jaka

Veza podrazumeva obostranu podršku, posebno u teškim situacijama. Pokažite vašem partneru da može da računa na vas kad mu je teško.On mora da zna da uz njega stoji snažna žena, na koju može uvek da računa. Autor: M.P. Izvor: Zena.hr

 

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *