Što je to što muškarce privlači kod žena

Što mu se sviđa? Možda osmijeh, način kako se šminkam ili karakter? Pitanja ima još, a ovo su samo neka od njih. Najviše se postavljaju na početku veze ili dok je par još u fazi upoznavanja kada jedno drugo još uvijek smatraju samo simpatijom, piše Savjetnica

Što muškarci vole kod žena? Ne postoji jedinstvena formula koji bi trebala ponuditi rješenje svim ženama na svijetu, ali zato postoji nekoliko smjernica koje će vam pomoći da osvojite i zadržite muškarca svog života.

Originalnost je osobina koja se sviđa mnogim muškarcima. Pokažete li već na početku kako ste posebni, ali isto tako jednostavni jer ne volite komplicrati život (budući da je ionako već dovoljno zamršen), ne samo da ćete ga osvojiti već na prvom spoju, nego će to biti početak jedne prekrasne ljubavne priče.

Rijetko koji muškarac (osim onih patrijahalnih) voli kada je sve na njemu i kada žena ne pokazuje volju da nešto napravi. Ukoliko nemate viziju što bi mogli učiniti sa svojim životom i imati jasne ciljeve kako ostvariti ono što želite, moglo bi se dogoditi da ga odbijete jer sigurno ne želi uvijek biti osoba koja će poput velikog broda vući one male brodice.

Iako većina žena voli mršave muškarce i one koji vode računa o svom izgledu (možda ponekad i previše), muškarcima se najviđe sviđa kada žena ima obline. Ovo nije pravilo, ali na temelju provedenih istraživanja pokazalo se da su obline ipak u blagoj prednosti.

Sigurnost je ono što želi svaki par, a ako pokažete da mu vjerujete i da ga nemate potrebu provjeravati, on će se zbog toga osjećati bolje jer će znati da je u vama pronašao zaista srodnu dušu. Sumnja i nepovjerenje dva su najveća neprijatelja svake veze. Niti jedan muškarac ne voli osjećaj ga da se pritišće i da je svaki njegov korak stavljen pod povećalo.

Kako se svidjeti simpatiji i kako ju zadržati? Pomislite kako bi htjeli da se prema vama neko odnosi i to zatim primijenite na svog partnera. Pokažite da imate visok stupanj emocionalne inteligencije.

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *