Ove stvari muškarci ne žele da vam otkriju

Jako se trude da budu verni
U prirodi muškarca je da žele da spavaju sa što više žena. Ali kada nekoga vole trude se da nadvladaju te potrebe.

Glupi su da bi priznali
Žena ne bi trebalo da misli da će muškarac intuitivno predosetiti njene želje i potrebe.
Oni su malo „tupavi“ i ta nagađanja partnerkinih potreba za njih je pravo minsko polje. Bilo da devojka diskretno naglasi šta želi, ima ih koji ne shvate poruku. Tako da bi ipak trebale biti direktnije.

Sport je religija
Muškarci iskreno veruju da u sportu mogu da pronađu smisao života. U stanju su da nestanu kada se igra neka važna utakmica i da zaborave ne SVE ostalo.

Budite najbolji prijatelji
Svaki muškarac traži ženu koja nije samo atraktivna nego se i slaže sa njegovim prijateljima. Oni potajno žele da se njegova izabranica dopadne njegovim prijateljima.
Najbolji osećaj za njih je devojka koja je lepa, pametna – i koja se dopada njegovom muškom društvu.

Oni nas vole, ali mrze telefon
Kada njegova devojka ode van grada, na samo dva dana, ona ima potrebu da vodi „maratonske“ razgovore. Ali oni to ne vole, međutim žene svesno ili ne prave veliku grešku zivkajući ih non – stop. To odbija muškarce!

Vole obline
Ono što žene smatraju savršenim telom se u potpunosti razlikuje od onoga što muškarci smatraju da je privlačno. Gotovo svi muškarci žele da budu sa zdravom ženom, koja je popunjena na pravim mestima, nego sa ženom koju bi mogli da smrve zagrljejem.

Treba im prostora za disanje
Ako žena hoće da bude u centru partnerovog života, mora mu da ti dovoljno slobode da uopšte ima život. Nesigurna žena često prigovara svom muškarcu, što u najčešćim slučajevima dovodi do prekida veze.
Izvor: Ljepota.ba

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *