Sudbonosni broj sedam – 3 knjige

Prva knjiga trilogije Sudbonosni broj sedam - Krvna braća

Svakih sedam godina, sedmog dana sedmog mjeseca, u gradu Hawkins Hollow događaju se neobične nesreće. Sve je počelo kada su tri dječaka Caleb, Fox i Cage proveli noć kod stijene Poganski kamen. Dvadeset i jednu godinu poslije zlo na konačni obračun izaziva i njih i tri žene koje ih vole.

Druga knjiga trilogije Sudbonosni broj sedam - Opsjednuti grad

Za Foxa, Caleba, Gagea i ostale stanovnike Hawkins Hollowa broj sedam donosi nesreću još otkad su kao dječaci oslobodili demona zatočenog, stoljećima, prolivši svoju krv po Poganskom kamenu.
Njihov nedužan ritual zbližavanja doveo je do sedam dana ludila, svakih sedam godina. I sada, kad im zlokobni sedmi mjesec prijeti, muškarci osjećaju da se oluja zahuktava. Već su izmučeni vizijama smrti i uništenja. Ali ove godine bolje su pripremljeni, njihovoj borbi pridružile su se i tri žene koje su se doselile u Hollow. Na neki su način Layla, Quinn i Cybil povezane s demonom, dok su muškarci povezani sa silom koja ga je zarobila.
Od tog sudbonosnog dana na Poganskom kamenu gradski odvjetnik Fox ima sposobnost čitanja tuñih misli, darovitost koju dijeli s Laylom. Mora zadobiti njezino povjerenje jer njihova povezanost može pomoći u borbi protiv tame koja želi progutati grad. Medjutim, Layla nikako ne može prihvatiti svoj novi dar ni bliskost s Foxom. Ona zna da, jednom kad se prepusti, neće imati  kontrolu nad željom koja prijeti njihovu uništenju.

Treća knjiga trilogije Sudbonosni broj sedam - Poganski kamen

Goge se sjećao riječi koje su izgovorili kad im je Cal zarezao ruke i učinio ih krvnom braćom, sjećao se dodira Calova i Foxova zapešća dok su stapali krv. I eksplozije, vrućine i hladnoće, snage i straha kad je ta pomiješana krv kapnula na Poganski kamen. Otad je imao vizije. U jednoj od njih vidio je Cala i Foxa u vatri i krvi.
I znao je da je vrijeme za povratak…


PRETPLATITE SE
i čitajte odmah!

Već ste član?
Prijavite se ovdje»

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *