Suton na vodi

Nedostajali su joj roditelji i braća, ali nijednog trenutka nije pomislila da se vrati kući. Volela je Felipea, svog momka, i želela je da ostane sa njim. On je bio dobar prema njoj, u meri koja joj nije otvarala prostor da žali zbog toga što je ostavila sve iza sebe i upustila se novi život. Težak i neizvestan, ali častan i ispunjen ljubavlju.
Pojurila je za leptirom, koji joj je proleteo tik ispred lica. Leandra Lopez je imala dvadeset godina, ali je njena priroda još uvek bila detinjasta. Felipe ju je učinio ženom, ipak, to nije uticalo na njeno ponašanje, niti na stepen njene zrelosti. I dalje je najviše od svega volela da se mazi i umiljava, da bere cveće i igra se sa životinjama.
Na život je gledala očima onoga ko je bezbrižan i bezazlen, nesvestan svih opasnosti, kao i zla u drugim ljudima. Na usnama je nosila poklič radosti, u grudima ljubavni zanos, prema ljudima i samom životu. Leandra je volela sve ljude, jer joj niko nikada nije naudio.
Odrasla je pored četri starija brata, koji su se trudili da je zaštite od svega. Kada je Felipe došao da je odvede od njih, teška srca su se složili sa tim. Oni su znali na kakva će sve životna iskušenja naići njihova sestra, ali su verovali Felipeu, koga su dobro poznavali.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *