Da li svojim ponašanjem tjerate muškarce od sebe?

Kad veza propadne, sigurno se pitate što je pošlo krivo. No najžalosnije je to da žene najčešće ni ne znaju zašto je veza pošla krivim smjerom.

David Good u knjizi The Man Code: A Woman’s Guide to Cracking the Tough Guy ženama otkriva tajne muškog uma, odnosno specifične stvari koje rade i tako tjeraju muškarce od sebe.

1. Želite ga promijeniti
Puno žena ulazi u vezu očekujući od muškaraca da promijeni neke stvari. Ako on to i učini, koristi tih promjena moraju prevagnuti. To bi vam se moglo obiti o glavu, jer ako želite da se odrekne svega što ga u životu veseli, možda zaključi da mu je bolje da nije s vama.

2. Zamaranje beznačajnim stvarima
Romansa je poput igranja pokera, bolje je sačuvati emocije. Muškarci daju značaj općenitim temama, dok se žene lijepe za sitnice. U njegovim postupcima uglavnom nema skrivenih namjera. Ako je vani s prijateljima, onda je samo vani s prijateljima.

3. Seks na prvom spoju
Nažalost, to je istina. Ako žena na prvom spoju ponudi seks, vjerojatno će joj svaki muškarac to zamjeriti. Žena koja odlazi samo s poljupcem za laku noć i ostavlja ga da čeka, muškarcu će biti puno uzbudljivija.

4. Ponavljanje dok ne izgubi smisao
Žene o ljubavi trebaju pričati 'tiho'. Drugim riječima, to je ono što radite dok nitko ne gleda, kad ga uzmete za ruku želeći mu reći da će sve biti u redu. Ako stalno govorite 'volim te', te će riječi izgubiti značaj.

Evo čime žene tjeraju muškarce od sebe

5. Nelojalnost
Odanost je sve, glavna deviza našeg života. Ako žene nisu odane drugim ženama, to muškarcu govori da će takve biti i prema njemu.

6. Ne osjeća se kao zaštitnik
Kao što se žena želi osjećati zbrinutom i zaštićenom, tako i muškarac želi znati da je on taj zbog kojega se tako osjećate.

Nemojte zaboraviti zašto je pao na vas. Muškarci i žene kao da su prestali raditi male stvari koje su radili na početku veze. Prisjetite se i radite mu iste male stvari koje ste mu radili nekoć.
Izvor: Magazin.hr i GalTime.com

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *