3 očigledna znaka da mu nije stalo do vas

Neke žene imaju tendenciju da opravdavaju svoje partnere, ali to rade samo na svoju štetu, obmanjujući sebe i produžavajući vezu koja je odavno trebala biti prekinuta.  Nerijetko muško ponašanje ne zaslužuje opravdanje, premda mnoge žene pribjegavaju tome i kada ne bi trebale. One medjutim nisu svjesne da produžavanjem veze s nekim ko ih zapravo ne zaslužuje, samo produžavaju svoju agoniju.

Ponekad je naravno teško biti objektivan, pa bi u tom slučaju trebalo porazgovarati sa bliskim ljudima kojima vjerujete i za koje ste sigurni da vam žele dobro. Oni vam mogu pomoći da sagledate istinu, a do tada, pročitajte ova tri očigledna znaka koji pokazuju da njemu baš i nije stalo do vas.

Nije s vama

Ovo je verovatno najjasniji znak da i nije previše zagrejan za vas. Ne javlja se svaki dan i retko se viđate. Ukoliko niste funkcionisali ranije, jedini razlog zbog kojeg se naprasno počeo ponašati na taj način je smanjeje emocija, a vi to nikako da priznate sebi. Zar želite da budete u vezi s nekim kome je bitnija kafa u gradu od maženja sa vama? Dakle, sve je jasno ako neko koga volite nije pored vas.

Ponaša se prema vama kao i prema prijateljima

Ako se često čujete i vidite,  ali ne pričate ni o čemu vezanom za vas i vaš odnos, uključite alarm.  Ako s vama razgovara kao s nekim svojim poznanikom onda je sve prilično očigledno. Zaljubljeni muškarac ponaša se sasvim  drugačije nego inače.

Ne zna šta želi

Muškarac koji nije zainteresovan ima cijelu paletu fraza koje izgovara kako bi izbjegao bilo šta ozbiljnije. Najčešće je to “tek sam izašao iz veze”, “nisam spreman za nešto ozbiljnije” i slično. Ne postoji loš tajming kad ti se neko zaista sviđa. U redu je dati malo vremena, ali ukoliko ne dođe do ikakvog pomaka, vrijeme je da okrenete novi list.

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *