Uvijek nadjem pogrešnog?!

"Volim da izlazim i da se družim, ali nikako da naiđem na onog pravog. Čini mi se da privlačim ili one koji se plaše vezivanja, ili samo žele seks bez obaveza. Kao da sam magnet za loše momke."
Zvuči vam poznato?
Dr Pamela Kent kaže: "Čim čujem to ‘čini mi se da privlačim pogrešan tip muškarca’, čujem zvono za uzbunu u glavi. Zato što mi to otkriva da mora da nešto nije u redu, nešto što ne vidite i ne shvatate - nešto u vašem govoru tela ili uopšte u držanju i načinu na koji reagujete na muškarce.
Verovatno tu ima i manjka samopouzdanja. Morate mi verovati na reč,  muškarci osete kada od žene dobijaju znakove nedostatka samopouzdanja.

Sitnice, kao što su vaše držanje (izgedate nesigurno), ili način na koji oklevate da li da se nasmejete (ili ne pokazujete samopouzdanje dok to činite), ili suviše pokazujete da želite napokon da sretnete onog pravog...sve to muškarcu daje niz informacija. A jedna od njih je da ste od onih koje "padaju" na šarm loših momaka. Na kraju krajeva, koja od nas nije bila pogođena hemijom koja postoji sa nekim "opasnim" tipom?

Prvo što treba da uradite jeste da poradite na samopouzdanju generalno i da budete svesni signala koje šaljete. Ako izlazite sa mentalnim stavom da idete samo da se provedete i družite, bićete opušteniji i privlačniji za suprotan pol.
Takođe, onog "pravog" koji ima slična interesovanja pronaći ćete na zajedničkim mestima, na primer na raznim kursevima, u pozorištu...pre nego u kafani.


NEKOLIKO PRAKTIČNIH SAVETA
- ponavljajte svakodnevno dve ili tri vaše najbolje osobine. Kad izlazite ujutro iz stana, fokusirajte se na te osobine;
- uključite radar za loše momke - ako dečko izgleda suviše dobro da bi bilo istinito, ako suviše lepo priča...poslušajte intuiciju koja vam kaže da on nije za vas;
- tražite muškarce koji nisu toliko privlačni na prvi pogled;
- flertujte i šaljite jasne signale - ako flertujete sa pravom vrstom muškarca, to će i njemu poslužiti kao znak da vam uzvrati


Izvor: Blic.rs

Podijelite s prijateljima!

    Leave a Reply

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *