Vragolan

Belinda je imala dvadeset dvije godine, radila je kao supermodel u Parizu, Londonu i New Yorku. Upoznala je Blakea dok je bila u posjetu prijateljima u Miamiju. Doletio je u svojoj novoj letjelici 737 u Miami iz svoje kuće na St. Bartu kako bi se sreo s prijateljem. Zakupio je manji avion i pilota za ovaj skok.

Blake Williams djelovao je kao čovjek koji se razumije u sve. Od fakultetskih dana bio je olimpijski skijaš, a znao je i upravljati mlažnjakom, naravno uz nazočnost kopilota - ipak se treba uzeti u obzir veličina i kompleksnost te letjelice. Imao je široko znanje o umjetnosti; bio je vlasnik jedne od najpoznatijih kolekcija suvremene i predkolumbijske umjetnosti na svijetu. Razumio se u vina, arhitekturu, jedrenje i žene. Volio je najfinije stvari u životu, kao i dijeliti ih sa ženama s kojima je izlazio. Imao je MBA s Harvarda i diplomu s Princetona. Navršio je četrdeset šest godina, otišao je u mirovinu s trideset pet, te je cijeli svoj život posvetio ugađanju sebi i uživanju, kao i dijeljenju svih tih dobara s drugima oko sebe. On je bio tip muškarca kojeg bi svaka žena htjela: bogat, pametan, zgodan i posvećen zabavi. Unatoč iznimnom uspjehu koji je postigao prije nego što je otišao u mirovinu, nije bilo ni trunke zlobe u njemu. Bio je prilika stoljeća i unatoč tome što je većina njegovih veza u zadnjih pet godina bila kratka i površna, niti jedna nije ružno završila. I kada su njihove kratkotrajne veze završavale, žene su ga voljele. Dok su lagano hodali duž izolirane ali pomno odabrane plaže, Belinda ga je gledala očima punim divljenja.

Nije vjerovala da je iskočila iz aviona s njim, no ipak je to bila najuzbudljivija stvar koju je ikada učinila. Nije mislila da će ponoviti taj pothvat, no dok su se držali za ruke u zraku okruženi plavim nebom, znala je da će se cijelog života sjećati Blakea i ovog trenutka.

- Nije li ovo zabavno? - viknuo je. Potvrdila je kimajući. Bila je još uvijek preuzbuđena da bi mogla govoriti. Skok s Blakeom bio je puno uzbudljiviji nego onaj kada je skočila s dva instruktora nekoliko dana ranije. Jedva je čekala da ispriča prijateljima što je učinila, posebno s kim je to učinila.


PRETPLATITE SE
i čitajte odmah!

Već ste član?
Prijavite se ovdje»


vragolan

Podijelite s prijateljima!

  2 0 komentara

  1. Marijana Majdak 23. Aprila 2016.
   • ljubavniromani.net 26. Aprila 2016.

  Leave a Reply

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *