Zarobljenica ljubavi

Ne bi mu smetalo da ga ona uhvati dok joj se divi, ali znao je da bi njoj bilo neprijatno. Odlično je znao kako ga doživljava suprotni pol i kada se divio ženi, kao što se u tom trenutku divio Darli, to je uvek bilo dobro prihvaćeno.
U njegovom životu i krevetu nikada nije nedostajalo žena.
Međutim, Darla im nije bila slična i zato je u njenoj blizini morao da bude oprezan. Kada bi znala koliko je vremena posvetio proučavanju njene lepote, verovatno bi bila užasnuta. Ali morao je da se osmehne kada se setio kako je u snu izgovorila njegovo ime. Mogao je da zamisli kako bi bilo buditi se svakog jutra uz zvuk tog glasa.
Duboko je uzdahnuo i okrenuo se od zanosnog prizora pred sobom prekorevajući sebe što razmišlja u tom smeru, jer je postojala opasnost da se zaljubi u nju.
Spenser se zabavljao isključivo sa ženama koje su bile njena sušta suprotnost baš zato da bi izbegao emocionalno vezivanje. On nije imao loših iskustava, ali nije voleo komplikacije u životu, a emotivno
vezivanje je, po njegovom mišljenju, definitivno bilo komplikacija.
Voleo je svoj život onakav kakav jeste i voleo je to što kontroliše sve njegove aspek-te. Ako bi se zaljubio u nekoga poput Darle, izgubio bi kontrolu, a to nikako nije želeo. Volim svoj život, ponavljao
je u mislima dok je napuštao bolničku sobu.

4 0 komentara

  1. Ilona Konfi 13. Avgusta 2015.
  2. Zeljana 6. Septembra 2015.
    • ljubavniromani.net 11. Septembra 2015.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *